reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hoho tez bym chciala zeby moj przed wyjscie do pracy zrobil mi sniadanko ja takie rozrywki mam w weekend hehe bo moj ma ciezkie wstawanie rano i sam z ledwoscia sie wyrabia

a ciuskzi takie mieciusie ze sama bym w nie wlazla :p a najbardzije podoba mi sie spioch z misiem i rybkami juz bym chciala przejsc te katorgi z porodem i miec bobasa przy sobie a tu tyle czasu jeszcze

Magdalenko ja mam na 16 dopiero.

No ja niestety śniadanka nie znalazłam w kuchni gotowego ale nic, byłam przekonana że jadę sama autobusem do gina a mąż wczoraj powiedział wieczorem że absolutnie on zapowiedział że dziś wychodzi normalnie o 14 i koniec :-) więc przynajmniej nie zmarznę :) dziś uwsuteczniam lenistwo obiad mam bo się wczoraj narobiłam po południu tak że wieczorem nie mogłam wstać z łóżka.

Aaaa Mag ciuszki cudowne :) ja nie mam nic a nic jeszcze

Magenta śliczne ciuszki!! i czemu na chłopca kompleciki? Jak dla mnie to w zupełności uniwersalne!

No Neciuszka i Magdalena to nam sie skumulowało :-D jeszcze Iwasek i Atan mają wizyty :tak: Ja mam na 11.45!

Magdalena to dosłownie możemy sobie ręce podać...

Mag zleci! Nawet się nie zorientujesz kiedy... ja też w takim okresie ciązy jak Ty teraz jesteś umawiałam się na połówkowe i wydaje mi się jakby to było maksymalnie miesiąc temu a tu już 31 tydzień! Nie mówiąc o tym, ze jeszcze nie dawno patrzyłam na suwaczek Ael i jej zazdrościłam, ze już ma trzydziesty któryś tydzień i że tak nie dużo jej zostało!

No to ja mam chyba najpóźniej z Was wszystkich bo na 17.20 :-p mam zamiar dzisiaj wymusić na moim gin zdjęcie twarzy mojego malucha jeśli uda się złapać bo ostatnio widzieliśmy piękną buźkę ale fotki nie pstryknął :-(

dalam dwie te same foty hehe a nie ta co chcialam hehe:p

a ja do ginia sie wacham czy leciec do polski czy w koncu isc tutaj tylko tutaj zadnego nie znam wiem ze jednego mam omijac bo to kanibal i kazdej kobiecie wmawia ze cos jest nie tak debil jeden

reklama
To co to za gin.... :eek:

Fifka a ja tak z innej beczki mam pytanie :-p bo siedzi mi w głowie piosenka, której uczyłam się teraz w weekend na emisji głosu i chciałam zapytać czy ją znasz..??? bo jest po prostu boska! :-p a leci mniej więcej tak:
"Kum, Kum zawołała zielona żabka, kum,kum, zawołała żabka
kum, kum, zawołała zielona żabka, zawołała ona kum, kum, kum.
A ja wiem, że żabki tańczą [(klaśnięcie w dłonie) sialalalala ] X3, wszystkie żabki tańczą (klaśnięcie) sialalalala i śpiewają kum, kum, kum"

A potem można śpiewać z różnymi innymi zwierzątkami!

Do góry