reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jutro teść ma zabrać nam samochód na zmianę opon, a że to nowy nasz nabytek to opon nie mamy zimowych kupić trzeba. Miały być nowe porządne za 160 zl za szt dobra sporo jak dla nas chwilowo ale niech będzie. Dzwoni telefon i słyszę teściową jak mówi to niech będą te za 200. Przychodzi i mnie informuje że tamtych nie ma to będą droższe za 200 zl. I co mi po tym że będą najzaj.ebistsze ze wszystkich jak zapłacimy tyle za nie to nam zostanie tyle że nam starczy na mojego lekarza, leki, badania i małe zakupy a gdzie do końca miesiąca. Mamt trochę kasy u moich rodziców ale ja nie będę ich pospieszać bo tato pracy szuka właśnie po tym jak mu szef zmarł. I wkurzyło mnie to że ona bez pytania decyduje za nas o naszych wydatkach i to tak poważnych. Aż się popłakałam przez nią teraz.

Hej dziewczynki :)
Neciuszka nie martw się wcale, a wcale. Mogłaś jej powiedzieć, że jak jest taka mądra to niech wam zwróci różnicę tych opon. Ciekawe jaka byłaby ich reakcja :cool:

niecuszka, tylko się nie denerwuj, a baba faktycznie przesadziła, oj moja by nie odważyła się z czymś takim wyskoczyć. Ale wczoraj też wyskoczyła, tak się złożyło, ze jechaliśmy tym samym autobusem, już nie wspomnę, że wiedziała, że jadę a wyszła na busa sama, na przystanku była umuwiona z koleżanką, jak podeszla do nas, to mnie nawet nie przedstawiła, tak jakby mnie nie znala, dziwnie się poczułam:(

walić teściowe - buraczarki. Ja po ostatnim pobycie mojej teściowej mam tak jej dość i jej opowieści o niemieckich przyjaciołach, ze teraz na samą myśl o jej powrocie mam mdłości. Bałaganiarz i brudas cholerny. Ze tez my musimy mieć kuchnie i łazienkę wspólną.

reklama
Atan co sie stało????

Ja jeszcze na chwile wróciłam powiedzieć ze ten wywiad o porodzie rodzinnym był fantastyczny/1 Musze go mężowi dzisiaj pokazać!! :tak:

Do góry