reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

atanku no to mialas przeboje dobrze ze amelka zdrowa i wszystko dobrze i nie dnerwuj sie bo amelka sie zezlosci i bedzie mame mocno kopac:p

rasta - ~~~~~~~~~na kolejny cykl i tule mocno :* wyplacz sie nam bedzie ci lzej

reklama
Eh ja się mężowi wypłakałam przez tel i żonie. Z wami siedzę i powoli mi nerwy odpuszczają. Ale ciśnienie mi skoczyło. Dobrze że wizytę mam na 16 dopiero to może spadnie. Zaraz sobie humora krokietem z barszczykiem poprawię.

Dzień dobry!
Atanku nie martw się,nie przejmuj,myśl przede wszystkim o Amelce i o sobie..
Neciuszka Tobie kochana juz napisałam i rozmawiałysmy(dalej rozmawiamy) o tej sytuacji.Nooo...to tak żebyś nie mówiła ze Cie w poscie pomijam:p
Ael kurde no z jednej strony zazdroszcze z drugiej współczuję.Taka karma macierzyństwa.Mozesz mi podrzucić Wiktorka, troche go ciotka pobawi:D
Sil współczuję Ci ale pomyśl,że to już niedługo:)
Fifcia u Ciebie troszkę dłużej niż u Sil ale pomyśl jakie szczęście C isie w brzuszku przekreca, kopie.....
Mijenka &&&&
Rasta współczuję,tulę i rozumiem...Powiedz mi kochana, która to Wasza IUI?

A za mną widze nikt nie tęsknił...ech....
To tylko tak w skrócie co u mnie...Właśnie wróciłam ze szpitala, byłam tam od nocy z niedzieli na poniedziałek. Jakieś skurcze krzyżowe, ciągnęło mi brzuch w dół niesamowicie i okazało się,że pessar nie trzyma tak jak trzeba. Parę kroplówek, ekg(na ktorym jakies szmery czy coś wyszlo) i nakaz leżenia być moze do konca.

Rasta ty nie płacz tylko bierz się w garść, święta idą możne los przyniesie nam prezenty, jak długi miałaś cykl?
Atan nie denerwuj się, Boże co ja pisze ja w ciąży nie jestem a jestem wk... na wszystko, na kapustę, że się nie chce kroić, na kiełbasę, że zamrożona a sama ją do zamrażarki włożyłam ah chyba to ta pogoda. Wiecie co, przeraża mnie to olewatorstwo lekarzy...

dziurka to była 3 :( a słyszałam ze TY miałaś podobną sytuacje..... jak to było u Ciebie?? życze Wam zdrówka :*

mig umnie to nie kwestia brania sie w garsc... ja miałam inseminacje.. juz 3 i nieudana.... u nas praktycznie nie ma szans na naturalne zajscie w ciąże....a teraz na swieta czeka mnie okriopne badanie

Ostatnia edycja:
Rasta tak tak, też miałam 3 i zrezygnowaliśmy, zresztą prof. powiedział ze wiecej nie ma sensu i dlatego gotowi byliśmy na in vitro.
Dzięki kochana ale wiesz, ja wierzę ze i Wam się uda.

Neciuszka dobrze, że męża masz konkretnego i sprawę załatwi... mój też by pewnie tak zareagował ale ja już zdążyłabym się pokłócić z teściową. Niestety nie zawsze to na dobre wychodzi ale już tak mam...

Atanku Ty kopa w dupe dostaniesz i tyle!!!!!!!!!! :angry: po cholery Ci jeszcze do tej pracy chodzić???? w domu też znalazłabyś kupę roboty!! Ale mogłabyś dłużej poodpoczywać!!!!

Rasta bardzo mi przykro... nie wiem nawet co napisać bo zdaję sobie sprawę, że żadne pocieszenie teraz nic nie da :-(

Dziurka wszystkie tęskniłyśmy!! Ty się pilnuj moja droga!! A poprawili się tego pessara????

Hahaha, przed chwilą dzwoni mężuś z pracy i mówię mu:
-dziękuje za kanapki
on: nie ma za co, na zdrowie
ja: a co Ciebie tak dzisiaj wzięło??
on: po prostu sobie naszykowałem i nie zdążyłem zjeść...
:)-D)
po czym mnie zatkało i on dopiero dodał: przecież żartuję!

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena chociaz Ty:p Pilnuje sie pilnuje ale juz tak kurde jest, organizm slaby po tylu lekach zabiegach itd.
A pessara to nie tyle poprawili bo jego sie za bardzo poprawic nie da ale teraz trza lezec zeby go nie obciazac bo musi mi sie ta szyjka nieco wydluzyc.

Rasta przede wszystkim to problem z owulacją, po drodze okazało się ze mam tzw wrogi śluz. Badanie drożności miałam ale nic niepokojącego nie wykazało.

Ostatnia edycja:
Do góry