reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zadzwoniłam do męża pytam się czy wie mówi że nie. No to mu powiedziałam, wkurzył się i powiedział że zadzwoni do ojca i powie co myśli i że nie chcemy tamtych drogich skoro można tańsze jakieś a że będziemy jeździć dwa sezony nasza sprawa potem sobie kupimy inne. Ale teraz mamy wyjątkową sytuację. Jak mogłabym mojej mamie teraz zadzwonić żeby kasę mi oddała jak wiem że nie mają.

Atan co się dzieje??

Łoooo Neciuszka aż mi się ciśnienie podniosło!!!!!!!!! :-p u mnie by to nie przeszło, ja mam za bardzo nie wyparzony pysk! Ja bym jej od razu powiedziała, że ja tych opon nie chce bo mnie na takie po prostu nie stać, chyba, że zdecydowała się dołożyć po 40zł do każdej opony a jak nie to niech dzwoni i wyjaśnia, że te opony nie wchdozą nw grę!!! :/

Atan co się stało????

no wiec tak opowiem po pierwsze od wczoraj jakos zla szlam spac bo hormony mi skakały i wszystko mnie bolalo...

dzis myslalam ze po przespaniu w miare nocy bo budze sie strasznie...
droge do lekarza ktora kiedys w 10 minut teraz 30 minut... ide chodze jak pingwin
na poczekalni do poloznej na 8;40 wpada kobieta i mowi ze ona na 8;40 a ja mowie ze nie mozliwe bo ja mam tak umowiona i wpada do poloznej choc tam kobieta miala ktg i sie pyta okazalo sie ze miala na 9:00 a zamieszanie i zdenerwowala mnie...to tak po skrucie

u poloznej jak zwykle doliczyla mi kg za duzo bo nic nie odjela na spodnie dzinsowe sweter to wedle mnie idiotyczne wazenie ale oki potem miezy mi cisnienie i mowi jakie wysokie a ze mnie kobieta zdenerwowala na poczekalni to sie nie dziwie ze 140/80 ale oki ale
jedna dobra sytulacja polozyla mi na brzuszek elektrode od KTG i słyszalam serduszo małej Amelki i kopala w urzadzenie bo jej sie nie podobalo ;-)

no potem do ginka jak zwykle usg nie robi przywital sie skomentowal wyniki dal na nastepne badania krwi i moczu itd. mam zrobic do 6 grudnia siadam na fotel dusi mnie jak zwykle po brzuchu ale co dusi mnie na noge i mowi jakie spuchniete itd. powiedzial ze mu sie nie podobaja ze mam isc na l4 ale ublagalam go do konca miesiaca i powiedzial ze od 6.12 nie odpusci mi ze mam isc na l4 no i straszyl mnie i wogle a ja jestem wrazliwa to sie zdenerwowala jeszcze bardziej.. obiecalam sie oszczedzac w pracy i dlatego sie zgodzil bym jeszcze 3 tyg popracowała...

a ja na to wszystko jak miala mezowi powiedziec to sie poplakala bo wczoraj sie do niego nie odzwywalam bo nie moglam bo wiedzialam ze jak zaaczne mowic co mnie wszystko denerwuje to sie poplacze no wiec przemilczala i zasnela a dzisiaj mi nie odpuscil i sie poryczalam a potem poszedl do gory do tesciowej i co ta tu wparowala i zaczela mnie pocieszac a to mnie tak wkurzylo ze sie ustawa nie przewiduje....
no chyba wszystko...

a mag super ciuszki ;-)

hej dziewczyny... niestety nie udało się :(((((((((.....wczoraj miałam jeszcze nadzieje bo było tylko delokatne brazowe plamienie ale dziś to juz mnie zalał.... :(((((((( dzis mam wolne więc popłacze sobie troche ... jak mi przejdzie to zadzwonie umowic sie na badanie droznosci :((((((((( dzieki za kciuki :*

oj biedaczko. Nie przejmuj się, wiesz dlaczego takie ciśnienie to wal lekarza i położną, ty wiesz co dla Ciebie najlepsze. A jśli chodzi o teściową to temat od paru minut jest maglowany ;-)
Trzymaj się kochana, ważne, ze się wypłakałaś i myślę, ze Ci lepiej <cmokwbrzuchalka>
Oj Rasti biedulko, trzymaj ~~~~~~~~~~ i nadzieję, na kolejny cykl <tulasek>

Ostatnia edycja:
reklama
Ach Atanku witam w klubie znerwionych przez teściowe :/ dobrze że z Amelcią dobrze jest :)

Magdalena widzisz ja taka jestem za dobra i się zwykle ugryzę w język i jej nic nie powiem. Kochany mężuś kazał się nie nerwować i dzieciaczka i powiedział że załatwi sprawę i tańsze oponki bo tak to nie będzie.

rastafarianka przykro mi :*

Do góry