reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ostatnio bylam w zeszlym miesiacu jakos zrobili mi badani krwi moczu itp glukozy itp usg a teraz powinnam isc na prenatalne czy jak to tam sie pisze :p kazala przyjsc za miesiac wiec nie wiem musze mojego zapytac czy do polski na swieta lecimy czy nie bo jak nie to polce sobie pod koniec miecha znowu porobie badania i pojde oblukac malucha na usg i moze sie dowiem co to tam sie kluje :p tam gdzie chodze prywatnie czuje ze dbaja o mnie i czuje sie pewna mimo ze nigdy do kobiet nie lubilam chodzic a ta jest ok mojego olalam potym jak nie chcial mi usg zrobic

a bylam w 12 tygodniu a na usg po dzidzi byl koniec 11

Magdalena hahaha nie znam tego!! Zapiszę sobie! :tak: My śpiewaliśmy to:

Tam w Afryce rzeka Nil,
W niej krokodyl mały żył
Z (imię) krokodylem
Płyniemy sobie Nilem

Tam w Afryce rzeka Nil - pokazujemy palcem na wprost na dzieci
W niej krokodyl mały żył - Robimy rękami paszcze
Z (Imię) krokodylem - pokazujemy tą osobę,
Płyniemy sobie Nilem - pokazujemy ruch płynącej ryby,

I tak w kółko :-D

zaraz w Dzień dobry TVN będą mówić dlaczego każdy mężczyzna powinien towarzyszyć żonie przy porodzie

Też fajne :-) co do tej żabki to szkoda tylko, ze nie mogę nigdzie znaleźć muzyki na necie do tego! Bo jest rewelacyjna! Mam nuty jeśli Ci to coś da to mogę je kiedyś zeskanować jak będę u rodziców ale ja się osobiście na nutach nie znam... :-p po tym klaśnięciu jak dzieci śpiewają te "sialalala" to odwracają się do siebie dają rączki w bok i tak jakbyś chciała zatrząść cyckami :-D

Jeeeeeee już świąteczna reklama coca coli leci :-) szkoda tylko, ze jakaś inna a nie "coraz bliżej święta" :-p tak reklama działa na mnie jak na małe dziecko :-p

Ostatnia edycja:
reklama
ostatnio bylam w zeszlym miesiacu jakos zrobili mi badani krwi moczu itp glukozy itp usg a teraz powinnam isc na prenatalne czy jak to tam sie pisze :p kazala przyjsc za miesiac wiec nie wiem musze mojego zapytac czy do polski na swieta lecimy czy nie bo jak nie to polce sobie pod koniec miecha znowu porobie badania i pojde oblukac malucha na usg i moze sie dowiem co to tam sie kluje :p tam gdzie chodze prywatnie czuje ze dbaja o mnie i czuje sie pewna mimo ze nigdy do kobiet nie lubilam chodzic a ta jest ok mojego olalam potym jak nie chcial mi usg zrobic

a bylam w 12 tygodniu a na usg po dzidzi byl koniec 11
Na prenatalne teraz to chyba trochę późno, bo to do 12 maks 14 tygodnia się robi.
Ale się zdenerwowałam :( zadzwoniłam do męża i aż się popłakałam takiego nerwa mam na teściową.
realmad2.gif
ło matko, a co ona Ci powiedziała?
Moja dzisiaj wraca z dojczlandu, aż mi się nie chce do domu wracać i jej oglądać

Ostatnia edycja:
Do góry