reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Do grona wkurzonych dołącza moja kocica. Ugryzła mnie, bo... sama nie wiem, głaskałam chyba krzywo...

A mąż wczoraj przyniósł dwie karuzele nad łożeczko :) od kolegi, jedna ma zepsutą pozytywkę i kręciołka, ale obiecał naprawić :) Strasznie się cieszy :)

A ja w końcu zrobiłam te nieszczęsne pazurki - a tak mi się nie chciało!!! Uciekam bo mężuś lada moment wróci z pracy i trzeba zjeść obiadek a potem wizyta :-) już się nie mogę doczekać! Miłego popołudnia! :*

Nie no, nie pomyślcie, że się na Was gniewam :-) co to, to nie ;-) ale widzę,że każda ma jakiegoś doła, czy gorszy humorek ;-) Mnie zawsze w drugiej połowie cykluu dopada zwątpienie i taka melancholia :-( wiem, że wtedy już nic nie można zrobić i należy tylko czekać... I tak miesiąc za miesiącem mija :-( Jejciuś jak by, chciała już z Wami dzielić te złości i mdłości:-) eehhh... :-(
Milia- no, niestety czuję się dokładnie jak co miesiąc na @ :-( co prawda jest dopiero 20 dc,. ale nic innego jak pobolewanie w brzuszku i pobolewające (.)(.) nie ma, choć na (.)(.) troszkę jeszcze za wcześnie :-/ chlip :'(
Atan-ja się wcale nie gniewam kochana :-) a Tobie poprostu hormonki płaczki się załączyły ;-) Fluidki oczywiście podłapuję :-)
Fasolka-nooo fajnie by było mieć (chociaż) listopadową fasoleczkę :-)

reklama
Oj widzę moje wściekłe staraczki i ciężarówki się zmyły :-D
Ja mogę utulić do moich mlecznych piersi :-D
To tylko jeden dzień gorszy, minie a jutro po wstaniu będziecie miały lepsze humory :-)

Pokazałabym wam brzuch ale tam już nic nie ma :p

Do góry