reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael dawaj fote i nie pytaj
wrrrrrrrrrrr jestem
gadałam z teściową nawet nie godzinę, a najchętniej wydłubała bym jej oczy. W ogóle ją nie zainteresowało co u nas, jak się czuje, jak dziecko, tylko zaraz przeszła do swoich niemieckich problemów. Rzygać mi się chce tym pier.oleniem, najlepiej prosto na nią.

reklama
PYSCEK Ty sie ciesz ze sie jeszcze gapi na Ciebie, bo juz niedlugo bedzie patzryl przez Ciebie na małolaty ha ha ha ha
AERLEDA przy mnie kazde dziecko jest jak anioł, dzieci mnie lubia, zupelnie nie wiem czemu, ale tak jest. Dawaj go, moj w robocie i nie mam co robic, dziergam gwiazdki na swieta

Ael-to ja biorę ręczniczek kąpielowy i kocyk (jak by mi się przysnęło) i lecem :-D eeejjj a Tobie to hormonki nie powinny już puścić, a Ty nadal chcesz ludzi bić :p
Pyscku-<głaszcze> oj nie złość się, bo jak Ci @ nie przyjdzie to nie wolno Ci będzie się złościć ;-)

oj dziewczyny, ale tu dziś dupowściek, a już na łopatki rozłożyłam mnie Fasola, ja wiem, że Ty się denerwujesz ale takiej wścieklizmy to już dawno nie widziałam :-)

Amalfi fajnie, że tu zaglądasz. Jakieś postępy w działaniach?

Ael teraz będzieszsię płaskim brzuchem chwaliła, żeby t opasłe ciężarne denerwować? :-)

no ale jeszcze nie wiem czemu mi nie chce przyjść :-( czekam czekam i się doczekać nie mogę ... ehhh... pewnie znów jak pójde na wizytę dostanę leki na wywołanie ...

Neciuszka co ci powiedział? zrobił USG?

donia bo ta kobieta to jakaś masakra jest. jak jej powiedziałam,ze zostanie babcią to usłyszałam "jejku, ale się cieszę, wiesz zastanawiam się czy w salonie nie wymienić firanek na makarony" myślałam że zejdę jak to usłyszałam :-) wiedziałam, że coś zawali,ale tym tekstem przeszła moje oczekiwania - baba kosmos

Amalfi nie mów! To ja Ci dzieciaka na noc będę oddawać :-D

Truskawcia bierz bierz duuużo ręczników, bo właśnie mi mleko przez wkładkę przeciekło! :O

Doniu ja nie będę nerwować tylko pokażę, jak będziecie wyglądać po porodzie :-D

Pyscku a może to taka sytuacja z @ jak u naszej Neciuszki?

Neciuszka a to zboook! Co on Ci tam robił???

Miq ja widzę, chociaż wybacz mi nie piszę dużo na forum. Noo kochana nie smutaj mi się.

Zaraz dam zdjęcie, jak ładnie poproszę mojego o zrobienie.

reklama
Do góry