reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

Asco fajne te zabawki nie wiadomo co wybrać eh zabawkowy zaród głowy teraz jest ;)

Futrzak a jakiej pasty używasz dla maluszka ?

Pinka też mi się właśnie wydaje że te pchacze to dla dzieci już sprawnie poruszających się żeby doskonaliły swoje umiejętności :)

reklama
My planujemy na mikołaja sanki Sanki Metal 5kol Oparcie Pchacz ANIMACJA OBROTOWA (1921472478) - Aukcje internetowe Allegro,
pod choinkę samochód jeździk, a na roczek może pierwsze lego duplo.
Podoba nam się jeszcze skrzynka na listy z fp FISHER PRICE MUZYCZNA SKRZYNKA POCZTOWA (1914974953) - Aukcje internetowe Allegro i helikopterek z vtechu VTECH HELIKOPTER HELIKOPTER DO CYFEREK I LITEREK (1925551777) - Aukcje internetowe Allegro może, ktoś z rodziny zasugeruje się nasza podpowiedzią:-D

Ja tak myślałam z telefonem. Wciąż się bawiła naszymi telefonami, brała do buzi, sliniła, albo pilot od tv.. tak go molestowała, że przestał działać, kupiliśmy komórkę-zabawkę.. i już nie jest taka fajna co oryginał ;)

to muszę kupić szczoteczkę i pastę.. a taką pastę jak dziecko połknie to nic się nie stanie?

wiesz wredniak ...są różne teorie na temat połykania pasty i fluoru...co osoba to opinia :-) pewnie podobnie jak ze szczepieniami... ja podjęłam decyzję którą zasugerowali dentyści i póki co czuję się z tym dobrze:-) a tej pasty na szczoteczkę to daję malusieńko...dosłownie małą
kropeczkę.

http://www.dentonet.pl/?a=4&s=154&sID=500

tu np jest napisane że szczotkowanie od pierwszego roczku...a do roczku wystarczy przemywanie

Ostatnia edycja:
U nas na dywanie leżą zabawki którymi Malwi pobawi się przez chwilę by później wspiąć się o sofę i klikać w laptop. Telefon komórkowy jest fajny, pilot, kosmetyczka, kapcie od taty też :-D
patik ... u nas zabawa szczeniaczkiem uczniaczkiem polega na tym że ona sie na niego kładzie i turla się, naciskając przy tym wszystko co możliwe. Albo leży i kiwie się do melodyjek. Tańczy w ten sposób już od 2tygodni, kiedy tylko słyszy muzykę albo kiedy jej coś zaśpiewam to od razu kiwa się w prawo i lewo, jak na jakiejś biesiadzie piwnej :-)
julia ... co do płakanie przed zaśnięciem, też to przerabiamy od jakiegoś czasu. Przemęczenie? Kłade ją do łóżeczka to wierci się i płacze, na rękach to samo, w końcu zasypia zmęczona. No i my też nie mamy jeszcze ząbków ;-)

Ja bym bardzo chciała dla Gosi takie cos BUJACZEK NA BIEGUNACH LBTM CIEKAWSKA GĄSIENICA (1918581067) - Aukcje internetowe Allegro ale drogie to cholerstwo wiec moze byc tez taki UROCZA ŻYRAFA NA BIEGUNACH Z OPARCIEM.KOŃ KONIK. (1902336088) - Aukcje internetowe Allegro albo PRZYTULNY SŁONIK NA BIEGUNACH.OPARCIE.SUPER CENA! (1921006965) - Aukcje internetowe Allegro no ale i tak poki mała nie ma swojego pokoju to nie bedzie na to miejsca:(

a powiedzcie mi czy sa jakies jezdziki ktore maja koła bardziej gumowe niz plastikowe?

reklama
Do góry