Dzieki za pomysly i zabawkowe sugestie, jak poszlam do sklepu z zabawkami na zwiad przedswiateczny, to zdurnialam, tyle tego, ze szok.
Moj Jasko chyba odwrotnie niz wiekszosc dzieci - lubi bardzo swoje stare zabawki, cieszy sie na ich widok i lubi sie nimi bawic, z nowymi musi sie oswoic kilka dni, az stana sie "stare".
Malinka, Scarlet, Patris, Paticzku, Futrzaczku, Pinia, Wredniak super pomysly macie, pomoglyscie mi bardzo, ciagle mi sie wydaje, ze Jasko na jedne zabawki jest za malutki a na drugie juz za duzy
A tak przy okazji nie macie wrazenia, ze te zabawki sa taaakie duze i zajmuja kazdy wolny kat, oh! przydalby by sie pokoj do zabaw, hm..marzenie
Niestety nie udalo mi znalezc takiej tradycyjnej hustawki, mysle, ze dziaciki maja radoche jak moga sie pobujac, ale za to mam na oku taki stoliczek do zabaw, w ktorym moze sobie siedziec i sie bawic, nie jest to chodzik (te sa tu zabronione prawnie) tylko taka stacja zabaw:
Evenflo Exersaucer Triple Fun - Jungle - Evenflo - Babies"R"Us
myslalam, tez o laptopie, bo uwielbia nasze i nie da nam na nich nic zrobic
Bruin - My First Laptop Computer - Pink Buttons - English Edition - Bruin - Toys"R"Us
moze taki aktywny stolik?
Bright Starts - Having a Ball - Get Rollin' Activity Table - English Edition - Bright Starts - Toys"R"Us
pchacz tez fajny i pociag tez
Fisher-Price - Brilliant Basics Musical Activity Walker - Fisher-Price - Toys"R"Us
Learning Train Walker/Ride-On - English Edition - Winfat - Toys"R"Us