reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

haha, no coś ty? :-D u nas to samo...już żadne zabawki go nie interesują... tylko gazety, kable, piloty, miska psa, pies, różne opakowania i paczuszki (np z chusteczkami nawilającymi), puste plastikowe butelki, wanienka do kąpania... i to chyba wszystko :-D

ha ha ha no zobacz jakie mamy mało wymagające dzieci........:-D:-D u nas zapomniałam jeszcze butów dopisac jak otworzę szafkę z butami albo mąz zostawi klapki w salonie jest pierwszy!!!!!!!

reklama
Asco super temat poruszyłaś:-) też jestem na etapie szukania zabawek:tak:
muszę konkretnie poszperać i znaleźć coś fajnego
My po Hani mamy ślimaka z klockami Ślimak smakosz klocków - FISHER PRICE super (1913811937) - Aukcje internetowe Allegro klocki edukacyjne FISHER PRICE AKTYWNE KLOCKI 74121 BB KRAKÓW (1936457759) - Aukcje internetowe Allegro uczniaczka szczeniaczka SZCZENIACZEK UCZNIACZEK FISHER PRICE POL-ANGIELSKI (1912484887) - Aukcje internetowe Allegro (tyle szczeniaczkiem Zosia sama się nie bawi, ale jak ja jej włączam piosenki to się cieszy) no i podoba jej się pchacz CHICCO 65261 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 + BONUS (1913747512) - Aukcje internetowe Allegro bo choć jeszcze tylko przy nim stoi, to ruszające i grające elementy wprawiają ją w zachwyt:-) aha Zosi bardzo się podoba jak ją bujam na takim piesku Little Tikes Bujak Piesek na biegunach Nowość! (1914532389) - Aukcje internetowe Allegro

trochę tych zabawek mamy, więc szukam czegoś fajnego, co by i Hania jeszcze mogła skorzystać:-D

julia przy Hance nie stosowaliśmy chodzików, przy Zosi też nie będziemy - w rodzinie nasze zdanie oznajmiliśmy, więc nikt z takim pomysłem na prezent nie wypalił:-p ale każdy robi jak chce;-)

Futrzak Według rehabilitantów chodziki są szkodliwe czy regulowane czy nie bo to chodzi o nóżki , bioderka i nie prawidłowe stawianie stóp więc co tu regulacja pomoże.Pchacze podobno są lepsze być mówię z opini rehabilitantów.

Pinka
u nas gazety są na porządku dziennym nawet teraz leży na podłodze i drze gazetę ;P , też muszę pilnować bo lubi podjadać :). Wszelki inne opakowania i kable , modemy itp też są super według mojego dziecka :).O tak buty też , najczęściej papcie jak tylko dopadnie ;).

Patik
Ślimaka też mamy :)

Ostatnia edycja:
ha ha ha no zobacz jakie mamy mało wymagające dzieci........:-D:-D u nas zapomniałam jeszcze butów dopisac jak otworzę szafkę z butami albo mąz zostawi klapki w salonie jest pierwszy!!!!!!!

hahahaha do naszej listy dopisałabym jeszcze fotelik bujak do samochodu. Potrafi godzinami przy nim "warować" i ręką huśtać pusty:-D:szok:

reklama
No to ja podpisuje sie do listy mam posiadające dzieci podgryzające wszystko co dla niego nie jest! Wszystko co wymieniłyście jest na porządku dziennym. Furorę u nas natomiast robią szyby w drzwiach, podchodzi wstaje, drapie po czym wali z całej siły :-)

Do góry