reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy a mnie się wydaje, że piąteczka zadbała o to by "Big Ben" jej męża przez najbliższe 72 godziny się nie przewrócił :)

i pamiętaj, że nigdy się nie smęci- są to sprawy które w jakiś sposób nas nurtują, a czasem jak sie z siebie wyrzuci to łatwiej i jakoś lżej się człowiekowi robi, więc służę ramieniem gdybyś chciała... :tak: ale teraz musisz zacisnąć zęby wypchnąć pierś do przodu, wziąć głęboki oddech i iść dalej...

reklama
ADE GRATULUJE KOLEJNA SZCZESCIARA :-):-):-)

PIATECZKO MAM NADZIEJE ZE WAZELINKI NIE ZAPOMNIALAS :-):-):-)

MOJ MALY PONIEWAZ WSTAJEMY O 6 30 :szok:CHODZI SPAC PO 10 RANO KIEDYS TO SPAL PO 3 A NAWET 4 GODZ TERAZ JUZ TYLKO 1,5GODZ ALE STARCZA MU I NIE MARUDZI POPOLUDNIAMI JAK NIE KLADE GO SPAC TO PADA PRZED 19 A WTEDY MAMUSIA Z TATUSIEM SIE BAWI HI HI

Kalol-in-a , Silene dziekuje Wam kochane jestescie :tak::tak::tak:

Ja zgodnie z dewiza dogadzania sobie przez listopad jade dzisiaj znowu na shopping :-)
Musze poszukac jakis fajnych kozaczkow bo zima w Pl napewno da mi w kosc a ja chce byc przygotowana :-) pasuje tez kupic sobie jakis lekki krem pod makijaz bo kiedys kupilam olay ale takie cholerstwo tluste ze sie swiece jak psie jajka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

KatyB,ja czekam na swoje kozaczki przylecą razem z mamą z niemiec bo szlak mnie trafia jak sobie coś tu kupię a potem jak idę do szkoły to wszystkie kobitki mają to samo.Więc złożyłam u mamy zamówienie na kilka rzeczy :-DA jeśli chodzi o ten krem z Olay to miałam dokładnie to samo blask bił ode mnie na kilometr:-D

Kalol-in-a , Silene dziekuje Wam kochane jestescie :tak::tak::tak:

Ja zgodnie z dewiza dogadzania sobie przez listopad jade dzisiaj znowu na shopping :-)
Musze poszukac jakis fajnych kozaczkow bo zima w Pl napewno da mi w kosc a ja chce byc przygotowana :-) pasuje tez kupic sobie jakis lekki krem pod makijaz bo kiedys kupilam olay ale takie cholerstwo tluste ze sie swiece jak psie jajka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

czesc dziewczyny
polecam baze sylikonowa z soraya colour care

ada gratuluje fasolki :-)

Ja dzis popadlam w jakas doline ehh musze cos z soba zrobic na poprawe humoru tylko nie wiem co :crazy:

Silene sprytnie :tak: pochwal sie nam tutaj jak juz dotra ;-)

Losiczka a w co sie bawicie ????????
W zlego i dobrego gline?????:-D

Zzagubiona nie martw sie dzidzi sie dobrze rozwija a cala reszta to pal licho :tak:

A ja wpadne tutaj pozniej bo trzeba sie zbierac na ten moj shopping a potem na szybko zurek chlopakom zrobic z kielbaska i chlebkiem :-)

Ostatnia edycja:
Ilona - ja zaczynalam nauke jak Mati miał 1,5 roku, nawet mu wychodzilo a potem zapominał, albo nagle mu się robiła jakaś ewerysja. Kolejne podejscie na 2 latka, ale szybko odpuscilam bo pranie mi schlo za długo i jak miał niecałe 2,5 latem się zaparłam i już 0 pampków z dzien i załapał. No i na 3 latka oduczułam go w nocy wtedy z dnia na dzień.

ja sobie zrobiłam test owulacyjny i znowu wyszły dwie kreski :confused2:

o ktoska to ja sie nie martwie ;p to bardziej dolek na to jak ja sie czuje sama ze soba chyba wybiore sie do fryzjera albo cos w tym stylu :eek:

reklama
Do góry