reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry w sloneczny poranek :-):-)
pije kawke i w locie wieszam pranie...:tak:

Larvunia fajnie ze masz zamowienia i sie szyciaki sprzedaja :tak:

wypije kawe i o 10 spadam do media markt musze mamie jakis telefon domowy kupic :tak:

To narazie milego dnia

reklama
ciacho nie prawda, robie je po 20.00 jak nie pozniej, w dzien nie ma szans przy mlodej.... Poprostu wena mi wrocila. U mnie nic na sile, nie mam weny to nie szyje, ale ostatnio mnie wzielo ;-) No i Święta idą a mam zamowienia na nie i kasa sie przyda, wiec motywacje mam, no i nadal to lubie nie nudzi mnie :-D

ja wieczorami sprzatam zazwyczaj, fajnie za masz zamowienia:-), ach te swieta, nie mam pomyslu co dzieciakom
madzia bez szkoly troche luzu wiecej

ja wieczorami sprzatam zazwyczaj, fajnie za masz zamowienia:-), ach te swieta, nie mam pomyslu co dzieciakom
madzia bez szkoly troche luzu wiecej

no luzu wiecej i czasu:-)
ale jakos tak dziwnie ze siedze caly dzien w domu i nie wychodze nigdzie...
teskni mi sie troche za tymi ludzmi zzylam sie z nimi przez 8 mies. :tak::tak:

ja dla mlodej na swieta mysle mp 3 a mlodemu jakas zabawke :tak:

no ja tez sprzatam dopiero wieczorem ;-)tzn ok 18,30 mloda zazwyczaj spi juz.... do tej 20.00- 21.00 sprzatam, pozniej szyje do 1.00 ;-)
czasami nie sprzatam jak moj jest rano w domu to przekazuje mu mloda i sprzatam rano, czasami jak mloda ma dobry dzien i nie jeczy zeby na rece ja brac to tez ogarnac mieszkanie zdolam ;-) Dobrze ze mi odkurzac mloda daje, bo bym oszalala z ta sierscia ;-) Jak odkurzam to spokojnie lezy i patrzy bez jeczenia ;-)

kurde mysle czy jechac w piatek na kontrol czy juz nie... jak tak, to musze sie dzis juz zapisac... poprawa jest i mam przykaz zeby nie przyjezdzac jak bedzie dobrze. Zeby znowu sie mloda nie zarazila czasem w przychodni.... sama nie wiem. Jezdzicie / -liscie z dzieciolkami na kontrole jak juz bylo ok?

moja starsza miala MP3 dostala od dziadka ale padla jej ale ogolnie bardzo malo jej sluchala
zreszta ja tez mam moj m mi kiedys kupil ale nie slucham szkodzi mi na uszy
larvunia szczerze to ja bardzo rzadko bylam na kontroli wiecej ze sztarsza chodzilam bo ona, raz na basenie paciorkowca zlapala:baffled::angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień Dobry! ;)

U nas nocka spokojnie, mimo wysokiej gorączki, panadol zadziałał dość (?) szybko. Spała spokojnie.

No i póki co (odpukać) przechodzi tą ospę spokojnie. Dziś trochę więcej kropek.

Miłego dnia! ;)

Do góry