reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
nanulinka - ja, Viola i Polaa tu byłyśmy przed Czerwcówkami. Więc powodzenia - i uwierz, że długo tu miejsca nie zagrzejesz!

Ilonka - aż sprawdziłam, faktycznie wątek został utworzony 1 września, ale tu sie już działo przez ten czas!!!!

Viola - mnie się nadarzyła okazja i kupiłam ja za 20E, gdzie w sklepie kosztuje ponad 2 razy tyle. To aż grzech byłoby nie skorzystać.

Katy ożesz TY!!!!!!!!!! ja teraz taka łakoma na słodkie a TY mi fundujesz ....... no własnie...mogę sie tylko oblizać :p :baffled: a masz TY
Lorelain no TY ostatnia jak sie nie mylę zobaczyłas II kreseczki wiec BEREK jesteś :p
nanulika witamy rozgość sie :-D nim sie obejrzysz a bedziesz nosić fasolkę w brzuszku :)
Dziękuję słoneczka ale czuję ze to nie mój miesiąc,,,,, ale dziękuję ślicznie :* uwielbiam Was !!!!!!!!!

Mały tańcuję i śpiewa wiec szybka kąpiel i padnie w 2 minuty pewnie :) uffffffff :) :-D

Nanulika
witamy .... napewno niedlugo pojawia sie kolejne krechy staraczek z naszej tabelki ubywa a przybywa ciezaroweczek :-)

Ilonka no przeciez zapraszalam....dawac mi tu na chate wszystkie....ale juz!!!!!!!!!!!!! Wpadac nz czym kto moze !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Lorelain juz sobie wyobrazam ile miałaś myśli na sekundę :szok: ufffffff dobrze ze to tylko sluz !!!!!!!!!!!!
a ciekawe co u ani, nie odzywa sie nic......... Gosiulek ania pisałam na CPP ????????? u nas jest dawno juz nie było, a w ciązy jest !!!!!!!!!

Lorelain wyobrazam sobie jak sie wystraszylas :szok:ale dobrze ze to tylko ten slynny ciazowy sluz :tak:

Tak sie wlasnie zastanawiam czy ktoras wie jaki zestaw badan powinnam sobie zrobic przed wizyta u gina???
Juz mialam takie badania ale dawno i nie pamietam dokladnie co to bylo.
Byl napewno progesteron, prolaktyna, tarczyca......

Dobry wieczor dziewczynki - zaraz znow musze nadrabiac czytanko ale wczesniej chcialam sie przywitac.
A ja dzis zamiast swietowac imieninki ( Kasia -Marysia ze mnie :)), to dostalam telefon z przedszkola mojego malucha ze dziecko dostalo goraczki i musialam pedzic po niego eh, znow jakies wirusy.
Testy owu sa narazie negatywne a sluzu mam co nie miara mimo ze zadnych wspomagaczy nie bralam. Ok narazie wracam do lektury wstecz - dzieki waszej wenie i fantazji do pisania.

reklama
Marysia-Kasia wszystkiego naj...naj....naj....fajnie ze nie swietuje sama
A zycze Ci tego............
dzieci_152.gif

Do góry