reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam was dziewczynki po kilkugodzinnej przerwie.

gosiu witaj i czuj się jak u siebie w domu. to forum jest mega szczęśliwe więc mam nadzieję że i tobie się poszczęści

ilonka
mężuś wraca więc mam nadzieję dól cię ominął. czekamy więc na testowanie

katrina
fajna karuzela

katyB na pewno egzamin zdany więc teraz tylko baw się dobrze bo chyba impreza u Ciebie

reklama
agnes no humor sie polepszył, bo nie było wiadomo czy dziś wróci, juz dawno nie wracał w piątki wiec jestem happy, poza tym obiecał kupić czekoladę z okienkiem :p bo ja ostatnio żywię sie szczypiorkiem i słodyczami :szok:
Karolinka zdawała egzamin a Katy ma imieninki :p agnes cos rozkojarzona jesteś jak ja :p hehe

Jutro maja sie zjawic jacys goscie chociaz wlasciwie u mnie w domu obchodzilo sie zawsze urodziny no ale faceci sie dopominaja.....i wiadomo dlaczego
Wiec musze dzisiaj cos upichcic bo jutro i tak bede miec dosyc pracy bo i moj dyzur na sprzatanie nastal
Mysle o jakims szybkim serniczku i chyba zrobie ten limonkowy sernik.jpgMoj m chce dzisiaj jeszcze zrobic bigos a ja jutro smigne salatke z brokulami i bedzie git!!!!

Agnes ostatni egzamin jaki mialam to z tanca erotycznego przed M.

Ostatnia edycja:
Gosiu musisz wiedziec ze zeby sie przylaczyc musisz zaakceptować regulamin hihi:) ktos go dodal jakis czas temu;)
ja dzis wybieralam prezent dla bejbika znajomych.jakie te rzeczy sa cudne.:)az chce sie kupować dla siebie.

katy zabieraj sie do roboty :-)
mala mi ja pisalam o tym tylo zgieciu mialam problemy z pirsza ciaza i lekarz mi wyjasnial czemu tak mam no i teraz mam 3 cykl

To prawda wątek istnieje od września a mamy juz yyyyyyyyyyy 13 ciężaróweczek :-D:-D
Lorelain ojjjj kochana mój mąż to bedzie dopiero ok 1 w nocy wiec przyjedzie i od razu na łóżeczko spać :) :-p
Gosiulek u nas berek to Lorelain jak na razie, ale na dniach bedzie sie dziąć, wiec zobaczymy kto przejmie rolę berka :)

Życzę byś to była Ty Kochaniutka
:tak:
Roszpunka jaki regulamin:szok:

Ostatnia edycja:
To prawda wątek istnieje od września a mamy juz yyyyyyyyyyy 13 ciężaróweczek :-D:-D
Lorelain ojjjj kochana mój mąż to bedzie dopiero ok 1 w nocy wiec przyjedzie i od razu na łóżeczko spać :) :-p
Gosiulek u nas berek to Lorelain jak na razie, ale na dniach bedzie sie dziąć, wiec zobaczymy kto przejmie rolę berka :)

to może ja też do Was dołączę skoro tu takie dobre fluidy:)))
Ja po poronieniu właśnie robię badania i mam nadzieję że udowodnią naturze,że to była pomyłka i że wszystko jest ok:) W połowie grudnia powinnam mieć już wszystkie wyniki....

Pozdrawiam wszystkie starające się i gratuluję szczęśliwej trzynastce mam:)

oj ja też życzę, aby to była ilonka, a poźniej niech pokolei goni wszystkie aż ta epidemia i nas dosięgnie :) każda z Was na to zasługuje- nie tylko na dwie kreseczki, ale też na zdrowe i szczęśliwe rozwiązanie :)

reklama
Katy - oooj jaaaaaami mam ślinę do pasa....zaraz chyba normalnie zrobie jakiś sernik

ilonka - a to zamiast filmu to może strój policjantki? :laugh2::laugh2::laugh2: ..... a o co chodzi z berkiem bo ja trochę ciemna masa jestem :rofl2:?

oki ide dzieciowi poczytać, ale szybko padnie bo utyrany jest :-)

edit:
nanulika - a witamy witamy :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry