reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej
melduję tylko, że wróciłam, stęskniona za Wami:-):-)
jak tylko będę mogła z radością poczytam co u Was i dzieci:-D mam nadzieję, że same dobre wieści:tak:

reklama
ainah ciszaaaaaaaaaaa :-D aż dziwne jak na nasze grudniówki :-D

ewwe pokusiłaś mnie tym Twoim tortem :) tylko gdzie ja tu znajdę śmietanę 36% :-( nawet w polskich sklepach nie mają, max 30%... no ale sprawdzę jeszcze. a robiłaś kiedyś na blaszce też?? chodzi mi o to jaka duza blacha wtedy musi być?

Ostatnia edycja:
Weekend się zbliża, to cicho ;)

Ja nie będę robić na pewno śmietanowego tortu. Chcę, żeby Pucek go zjadł, więc zrobię pewnie masę budyniową. W ten weekend chcę wszystko zaplanować, bo impreza już za TYDZIEŃ!!! !!! !!!

Wymęczyłam jakimś cudem recenzję Misia Uszatka ;) A swoją drogą - strasznie fajna książka. Jeśli jeszcze jej nie macie, to warto kupić. Z Naszej Księgarni wyszło teraz wydanie 4 tomów w jednym. Z oryginalnymi obrazkami. Fajna sprawa.

Mieliśmy oglądać dziś film z Mężem, ale przez tą recenzję chyba nie zdążymy. Ale wino już otworzone, więc głupio by było nie wypić ;) Zmykam więc :)

Aha, jeszcze tylko dopiszę, że zauważyłam dziś małe pęknięcia na dziąsłach w miejscu prawej jedynki i dwójki. Hurtowa produkcja tym razem ;)

Ewa - nieźle :) ja miałam też hurtową produkcję zębów, ale u nas to były dolne i górne jedynki. Nie wiedziałam, że jedynki i dwójki mogą razem wyjść :) trzymam kciuki żeby było bezboleśnie

Ja witam się wyspana po kolejnej samotnej nocy. Dzisiaj moje dwa słodziaki wracają wieczorem więc będziemy mogli się wreszcie wyściskać :tak:. Zaraz mykam na uczelnię. Proszę jeszcze o kciuki za moje jutrzejsze zaliczenie ze statystyki. Będą mi BARDZO potrzebne :-).

Witam:)

Mój m dzis musiał pognac do pracy buu i ja znów saa z dzieciami...:(ale tylko do 15:)

thinka kciuki więc zaciśnięte! a co to - Lusia z tata pojechała? wow!

asjaa witaj;) jak Maciejka? zdrowy już?

My wczoraj bylismy na kontroli i juz wsio ok, zresztą to od razu widac po dziecku że nic mu juz nie dokucza, no i apety w końcu wrócił:tak:
Zęby u góry idą pełna parą - sama lekarka mówiła że lada chwila sie pokażą a i na dole miejsce dwójek mocno opuchnięte.

Co do kuk. to organizm jej po prostu nie strawaia, czy duży, czy mały - nie trawi stąd te kawałki - to jak z mlekiem - natura nie stworzyła tego dla ludzi ale jako paszę dla bydła;-)

Podziwiam was za siłę że tak pózno chodzicie spać, ja cos ostatnio odpadam szybko....23 to dla mnie max

Dziś Andrzejki - (takie wyprawiane) my oczywiście nigdzie nie idziemy ale trzeba cos w swoim własnym gronie zaplanować, jakąs sałatkę skręcić i drineczka;-)
Do kina bym sobie poszła eeech

Hello dzisiaj mam dzień wolny,więc spędzę więcej czasu z Mikolino :-) i w domu coś porobię,bo przez ostatni tydzień zaniedbałam wszystko :/ brak czasu,zmęczenie, i mały chorutek no i chyba nie jestem zorganizowana :-(((

Lokal mamy już zrobiony,wczoraj byłam porobiłam foto żeby pokazać mamie,a reszta zobaczy jak otworzymy.Teraz trzeba resztę ciuchów wycenić i powiesić na wieszakach,jeszcze reklama na oknach i otwieramy :-)

reklama
Renczysia, a w jakim miejscu ten lokal?

Andrzejki... Zupełnie o nich zapomniałam. Ale chyba nic się nie uda na szybko zorganizować. Zresztą - nie wiem, czy chcę. Jeszcze nie odpoczęłam po tym samotnym tygodniu. Dziś Frulik wstał o 6.30 - niby niezbyt wcześnie, ale wiele bym dała, żeby poleżał jeszcze do 7...:/

Co do zębów, to mamy już dolne jedynki od paru miesięcy, od środy rośnie sobie na świecie lewa górna jedynka, a dziś widać już prawą górną jedynkę i dwójkę ;) Więc komplet jedynek już mamy ;D

Chłopaki poszli do małego pokoju, a ja muszę na szybko ustalić jakieś obiady. Na razie odpuszczam zakupy urodzinowe - pojedzie się w tygodniu.

Frulik strasznie nas terroryzuje ostatnio. Pokazuje palcem, co chce dostać, i jak nie dostanie, to jest TAKI ryk i foch, że szok...:/ Ale jak go przeczekamy, to się uspokaja... Tylko nerwów nas to sporo kosztuje. Głupi wiek :/

Do góry