reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ahoj!
Dziewczyny dziś mam dobry dzień.... bo zadzwoniła pani i zaprosiła mnie na rozmowę o pracę :) Więc w poniedziałek jadę do Krakowa, teraz wszystko zalezy do tego jak mocno będziecie trzymać kciuki:-D A tak właściwie pewnie znów nie dostanę pracy ale milo że oddzwonili :tak:

reklama
Ahoj!
Dziewczyny dziś mam dobry dzień.... bo zadzwoniła pani i zaprosiła mnie na rozmowę o pracę :) Więc w poniedziałek jadę do Krakowa, teraz wszystko zalezy do tego jak mocno będziecie trzymać kciuki:-D A tak właściwie pewnie znów nie dostanę pracy ale milo że oddzwonili :tak:

&&&&&&&&&&&& zaciśnięte żeby się udało :*

ja wczoraj poszalam na parkiecie i wychililam kilka drinkow :cool2: dzis jak dziewczyny wstaly o 7, to odmowilam wspolpracy. wygonilam meza z dzieciarnia z sypialnie i sama spalam do 11 :rofl2: to sie nazywa zycie :-D
teraz szykuje sie gorsza czescia dnia, bo w domu balagan. ale chyba czescie posprzatam dzis, a czesci jutro.

Wiolcia - trzymam kciuki!!!

wiolcia kciuki!!!!!! i koniecznie daj nam potem znać jak poszło.
rozszalaly się grudniówki z pracą hehe
a ja nie mogę poszukać mojego cv na kompie ://// mam wydrukowane, ale skanera nie mam, przepisywać też mi się nie chce... ale chyba będę musiała się za to zabrać

Witam,

Wiolcia ja też trzymam kciuki :tak:

hm...i zapomniałam co chciałam więcej napisać :sorry:

nagle straciłam wenę...odezwę się jak sobie przypomnę :-D

Tunia - dachowe dają dużo światła, ale... dopóki śnieg nie spadnie :-D U nas poza salonem same dachówki i zimą robi się, hmmm... przytulnie ;-) Ale za to jak się śnieg topi, to te okna pięknie myje :-D

U nas chwilowo cisza i spokój - Idek śpi, siostra pojechała do miasta, Małżon poszedł pisać, a ja się za Pratcheta biorę, bo od tygodnia nie mogę 22 strony przekroczyć :-D

Wiolcia - kciuki oczywiście. Daj znać zaraz po rozmowie.

Dzień dobry sobotnio :tak:

Miałam a nawet mam bo od 14.00 zajęcia ale niestety przez to choróbsko musiałam sobie darować:crazy: do tego Martynkę mi rozkłada :-( w noc była niespokojna i rozpalona a nad ranem jeszcze drżeć zaczęła jakby z zimna :no: teraz sobie drzemie:sorry: Amanda chyba się wybroniła bo już nawet nie kicha i po kaszelku też ani śladu:sorry:
Nie miała się kiedy ta ch..lera do nas przypałętać :no::wściekła/y:

Wiolcia grunt to pozytywne nastawienie:-) Trzymam mocno kciuki za Twoją rozmowę:tak:

Z 3 dni temu wysłałam z 10 aplikacji i nikt się nie odezwał :no: ja to mam szczęście:crazy:
Cwietka miłego czytania:tak:
Tunia gratuluję postępów nocnikowych u Zuzi :-) i również za to ze pije ze szklanki:-)
u nas butla :zawstydzona/y: i w skrajnej konieczności niekapek:shocked2:
Ainah jak tam Twoja wena:cool:

hej

ja dzisiaj jestem mega wściekła na S.! MEGA dosłownie. :wściekła/y:

zaraz idę Mysie uśpić bo już jest padnięta, ale czekam aż się S. z Matim ewakuują z domu, a oni jak na złość wszystko powolutku i zero pośpiechu.:crazy:

dzisiaj w końcu kupiłam ten miód i już na 100% zrobię piernik. Mniaaaaam! Szkoda, że jeszcze tyle czasu do degustacji, ale w okolicach mikołajek będę piekła jeszcze zwykłe pierniczki. To wtedy sobie troszkę podjem:)
wiolcia kciuki kochana zaciśniete! Daj znać jak poszło.

Ostatnia edycja:
reklama
Ainah współczuję czwartkowych przeżyć:-:)no: dobrze że na strachu się skończyło:-(
oj też przeżyłam podobną sytuację tyle ze z Amandzią milała trochę ponad roczek i nie skończyło się tylko na płaczu :no: wypadła mi z wózka na dworze na buzię .....krzyku co nie miara i krew tryskająca z buzi mało zawału nie dostałam :no: zostawiłam pod blokiem wszystko kluczki telefon portfel domofonem zadzwoniłam do teściowej żeby to pozbierała i po pędziłam do przychodni tam jedynie skierowanie do szpitala dostałam i mąż znajomej mnie tam zawiózł:sorry: na izbie skierowali nas na prześwietlenie ale na szczeście żadnych złamań nie było, ząbki też sie uchowały a krew była z roszarpanej od środka dolnej wargi:no: ciarki mnie przechodzą jak sobie to przypominam:crazy:
Bodzinka ja chce książkę:tak: mail na prv wysłałam:tak:
też andrzejek nie robiłam..nie jesteś sama:cool:
Bodzia ja mam dwie antyramki jakbyś chciała mogła bym Ci wysłać:tak: na zdjęcia rozmiaru 13x18 bodajże:cool2:
Cwietka w kaszkach i kleikach juz ta kukurydza jest przetworzona stąd też pewnie lepiej się trawi :tak:
Jak wszystkie 20 mleczaków wyjdzie będziesz mieć spokojne nocki ;-)
Asjaa oby katarek już ustapił:sorry:juz chodzi :szok: super gratuluję :-):-)
Ewa zobaczysz jak będzie terrozyzował jak sie zacznie bunt dwu latka ;-):rofl2:
Co zdjeć to nie retuszują jak tego nie chcesz :tak: i ja akurat też wolę mieć nie zmieniane:tak:
link do nich:
200 zdjęć Fuji 0,20zł sztuka !!! (1954720183) - Aukcje internetowe Allegro
zazwyczaj brałam tak zeby robili dopasowanie, koleżance poleciłam ich i też ostanio wywoływala ale do niej zadzwonili i polecili "dopasowanie biała ramka" i zdjecia bardzo fajnie wygladają i nic nie jest uciete:tak: teraz co maja po dziedzieli przyjść co wspólnie wywoływałyśmy to juz w białej ramce:tak:
Wcześniej za zdjęcie mieli więcej ale przesyłki były gratis teraz odwrotnie zdjecia tansze ale przesyłkę trzeba doliczyć:cool2:
Thinka chwal się jak poszło Ci na statystyce:tak:
Krolcia to poszalalaś na zakupach :tak:
Gufi fajnie ze mogals sobie popsać:-)
Olcia tulaski posylam na skolatane nerwy:sorry:

Do góry