reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
dawidowe- skoro rodzice daja fajne prezenty,to nie ma się co przejmować:)
A co do ilości,to pamietam jedne święta,kiedy siostrzenica tak została nimi zasypana,bo każdy ją uwielbiał i kupował jak głupi (ja sama dałam jej 3:zawstydzona/y::-D).I ona juz potem tylko siedziała,odpakowywała i rzucała za siebie:eek:- za dużo tego było i ja to przerosło

Mi chodzi o to MULA Kolejka - IKEA To wg IKEI kolejka. Hania także ma pełno zabawek i wciąż dostaje nowe, wiele dźwiękowych, bo takie lubi, a my znamy już wszystkie pioseneczki na pamięć. Tak więc postanowiłam tym razem zakupić coś, co nie wydaje dźwięków:)

jeśli chodzi o tą mule to mój Miłosz lubił ją jakieś kilka miesięcy temu,a teraz niestety nie pała już do niej sympatią:tak:mam jednak nadzieje że Hani się spodoba:-)

Moja ma taką przekładankę w takiej dużej kostce edukacyjnej i bardzo ją lubi - jest tez tam sorter, który teraz jest nr 1, a nad ta z IKEA sama się zastanawiam czy małej nie kupić

Ragna- a ja mam pomysł,bo przypadkiem kiedyś w banku byłam i kolejka była,więc poszłam z Amelką do takiego kącika dla maluchów,gdzie mieli te Mule.No i nie było zainteresowania.Tzn.,owszem,jakby mogła złapac i zrobić "baaach",to byłaby happy:cool:.Może tez wejdź z Hania w jakieś miejsce,gdzie to mają i zobacz,czy będzie zainteresowana?

reklama
Mi chodzi o to MULA Kolejka - IKEA To wg IKEI kolejka. Hania także ma pełno zabawek i wciąż dostaje nowe, wiele dźwiękowych, bo takie lubi, a my znamy już wszystkie pioseneczki na pamięć. Tak więc postanowiłam tym razem zakupić coś, co nie wydaje dźwięków:)
U Nas też to jest, zainteresowanie jest chwilowe i czasami :-) zresztą jak z większością zabawek.

Do góry