reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

dawidowe- u nas te żółwik się popsuł i został w piaskownicy na działce, a co do klocków to bawiły się długo ale ostatnio coś nie chcą wolą teraz Duplo, no ale swoje wysłużyły bo Olka się bawiła i Arek, ale kubeczki to ciągle są w ruchu.

reklama
Kroma w moim przpadku jak by się zół rozwalił to bym musiała kupić drugiego. Ulubiona zabawka. A i koszt też bez tragedi bo 9 zł

Żółwik i u nas jest:tak::-D- od Cioci miniu,bo kupiła i Casperkowi i Amelce;-).Ale...to moje dziecko jakis alien jest,bo nie chce się bawić żadnymi sorterami(ma 3:baffled:-wszystkie prezenty).Dwa schowałam "na wymianę",jeden zostal,to odkąd odkryła,że nie trzeba wrzucac klocków czy piłeczek,by wydawał dźwięki,tylko starczy rączką nacisnąc,to ...no właśnie:baffled:.kubeczki-foremki:no:,wieża z obręczy na paliku:no:,klocki FP,fajne,wielofakturowe,z różnymi materiałami,wystającymi wstażeczkami,grzechotkami itp-:no:.I w ogóle wszelkie zabawki "edukacyjne" generalnie ma w głębokim...:baffled:.Ulubione to:lale,misie,wózek,książeczki i...stara klawiatura od kompa,na której zawzięcie "pisze",oraz kredki .za wczesnie je wszystkie dostała i znudziły się?Może schowac i wyjąć za miesiąc np???

Happy moja żółwika i kubeczki to jak tylk odostaął to zaczął się szał ale klocki fp to dopiero ją olśniło i leżały zawsze na widoku. Za to u nas lale i misie są bę. Jedyny ukochany murzynek i 3 lale materiałowe. Drewniane układanki tą ją jak narazie nie kręcą.
Myśle że to upodobanie dziecka i charakter albo z czasem się zainteresują.

moja też ogólnie "edukować zabawkowo" sie nie chce i już:crazy:sortery mogą na księżyc się "sortnąć", wieża z kółeczek jako tako ale niekoniecznie do szczęścia potrzebna... największe wzięcie mają dokumenty tatusia, piloty (wciąż:cool:), i wszelkie inne "zakazane" cudowności, o:sorry:

moja też ogólnie "edukować zabawkowo" sie nie chce i już:crazy:sortery mogą na księżyc się "sortnąć", wieża z kółeczek jako tako ale niekoniecznie do szczęścia potrzebna... największe wzięcie mają dokumenty tatusia, piloty (wciąż:cool:), i wszelkie inne "zakazane" cudowności, o:sorry:
Mi właśnie dwa dni temu zepsuła napęd cd w lapku:angry::no::baffled:- wcisnęła przycisk,a jak tacka się wysunęła,uwiesiła się i coś musiała złamac czy co???Maksio go wymontował i ma rozkręcic i zobaczyć,czy da sie to zrobić,bo może to tylko coś "wyskoczyło",a nie się złamało. wszystko,co "nie wolno" to najlepsze jest:baffled:

Hania za sorterami też nie przepada. Za to piloty to jej wielka miłość. Ten od wieży może być od biedy, ale najukochańszy jest pilot od UPC. W sobotę dwa tygodnie temu dorwała go jakoś rano, a potem go odebraliśmy. No i oglądamy sobie z mężem Dzień Dobry TVN, aż tu nagle wyskakuje na ekranie przypomnienie: Krówka Connie, 9:15 i nazwa kanału z bajkami. Myśleliśmy, że pękniemy ze śmiechu:) Zdolniacha z tej naszej Małej.

a moja też wieczni lata w jednej ręce pilota do TV a w drugiej moją komórke. A jak krzyskne zostaw to to umieczasem oburzona rzucic tym i nie patrzy o co grunt aby o coś twardego.:cool:

reklama
Do góry