Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- od Cioci miniu,bo kupiła i Casperkowi i Amelce;-).Ale...to moje dziecko jakis alien jest,bo nie chce się bawić żadnymi sorterami(ma 3
-wszystkie prezenty).Dwa schowałam "na wymianę",jeden zostal,to odkąd odkryła,że nie trzeba wrzucac klocków czy piłeczek,by wydawał dźwięki,tylko starczy rączką nacisnąc,to ...no właśnie
.kubeczki-foremki
,wieża z obręczy na paliku
,klocki FP,fajne,wielofakturowe,z różnymi materiałami,wystającymi wstażeczkami,grzechotkami itp-
.I w ogóle wszelkie zabawki "edukacyjne" generalnie ma w głębokim...
.Ulubione to:lale,misie,wózek,książeczki i...stara klawiatura od kompa,na której zawzięcie "pisze",oraz kredki .za wczesnie je wszystkie dostała i znudziły się?Może schowac i wyjąć za miesiąc np???
sortery mogą na księżyc się "sortnąć", wieża z kółeczek jako tako ale niekoniecznie do szczęścia potrzebna... największe wzięcie mają dokumenty tatusia, piloty (wciąż
), i wszelkie inne "zakazane" cudowności, o
Mi właśnie dwa dni temu zepsuła napęd cd w lapkumoja też ogólnie "edukować zabawkowo" sie nie chce i jużsortery mogą na księżyc się "sortnąć", wieża z kółeczek jako tako ale niekoniecznie do szczęścia potrzebna... największe wzięcie mają dokumenty tatusia, piloty (wciąż
![]()

- wcisnęła przycisk,a jak tacka się wysunęła,uwiesiła się i coś musiała złamac czy co???Maksio go wymontował i ma rozkręcic i zobaczyć,czy da sie to zrobić,bo może to tylko coś "wyskoczyło",a nie się złamało. wszystko,co "nie wolno" to najlepsze jest
moja też ogólnie "edukować zabawkowo" sie nie chce i jużsortery mogą na księżyc się "sortnąć", wieża z kółeczek jako tako ale niekoniecznie do szczęścia potrzebna... największe wzięcie mają dokumenty tatusia, piloty (wciąż
![]()