Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
makuc wklejam tutaj zdjęcie tych butków co dzisiaj kupiliśmy dla Łukaszka. To są te z SympaTex"em.
Fakt jest taki że jakoś żadne buty mnie tak do końca nie urzekły i albo ja jestem wybredna albo w butach dla dzieci nie ma jakiegoś większego wyboru.
rysia dla mnie ciastolina to za wcześniej. Moja napewno by sprawdziła jak smakuje i zabawa nie taka jak z starszym dzieckiem. Ja jeszcze poczekam z takii wynalazkami.
kurcze to ja już w ogóle nie mam pomysłu na prezent (mamy pełno zabawek)...ciuchów nie chce bo Miłosz ma ich pełno,a wiem że kasy nie dostanę bo u nas jednak w rodzince daje się prezenty (i jak czegoś nie wymyślę to dostanie to co oni wymyślą-a ja tak nie chce!!!)
rysia ja z ciastoliną poczekałabym jeszcze, ja znając swoje dziecko to wiem że próbowałby ją najpierw posmakować, potem zacząłby ją roznosić po całym dniu a dopiero później może załapałby do czego ona służy.
Chociaż sama wiem że ciastolina to fajna zabawa