reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
margerita - mamy taką sama owieczkę. tomcio ja uwielbia. i kurde w Polsce ona jest masakrycznie droga.
T. ostatnio dostał taki tunel z mini namiotem Beanstalk Farm Pop Up Tunnel Combo Activity Centre Buy Online i jest to hit nr 1. wszystkie zabawki tam upycha, a raz próbował psa wepchnąć, ale pies oponował...

a spacerówke mamy Mamas and Papas Pipi Ostrzeżenie o przekierowaniu
i jestem z niej bardzo zadowolona, jest zwrotna, sprawdza się w podróży i wytrzymała na polskich chodnikach. a i tania była.

Ostatnia edycja:
reklama
kahaaa, fajny ten tunel, musze czegoś takiego u nas poszukać :tak: a że piesek protestował to ja mu się nie dziwie :-D dzięki za te spacerówke, właśnie czegoś takie poszukuje :-)

To pokaże czapke ,jaką kupiliśmy Amelce,bo nie miala żadnej cieplejszej.Oczywiście jak kupilismy,to dostała za dwa dni trzy zimowe czapki.ale nie żałuję,bo ładnie jej w niej.tu na jej lali,bo przeciez dziecka po nocy budzić nie będe,by fotke w czapce zrobic:rofl2::-p
P1010601.jpg

A pomysłów na prezenty dla Amelki nadal niet:no::no::-(.Albo juz cos ma,albo wiem,ze nie będzie się tym bawiła....w sumie widze,ze najbardziej lubi właśnie lale- dzidziusie .Ale ma już dwie,to chyba starczy?:baffled:Myślę o "kuchence",ale na 100% tez jeszcze przekonana nie jestem....:-(

Happy śliczna czapusia.
Oliwia własnie wczoraj dostała kuchnię z FP od wujka - "dujka" :-)
Ja się zakochałam w tej owieczce, i Oliwii zakupię chyba. Jak dojdzie to dostanie na Mikołaja a jak nie to pod choinkę.

reklama
makuc jaja polowałam i kiepski mysli ze mnie bo nie upolowałam. Za to wdziałam w gazecie jak ją ma córka Józefowicza i Urbańskiej a potem w przychodni wisiała nad recepcja bo jakieś dziecko zgóbiło. Patrzyłam się jak sroka w granc i prawie uspałam zwrokiem recepcjonistki hihihih

Happy jak masz miejsce to jak najbardziej. Moja uwiebia. Moja mama widziała jakieś mini i coś mam przeczucie ze jędna z fury prezentów jakie pomięsci salon z choinka bedzie mini kuchenka. Sama pamietam że miałam jak byłam mała i bardzo chętnie się bawiłam , tak samo pralka co była na takie duże płaskie baterie, żelazko, maszyna do szycia. Czego ja nie miałam. ech

Kania a na allegro zamawiasz?

i kto nie powie że bb nie wywiera wpływu. Ja też zamówie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry