reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Asia ostatnia część Zmierzchu czyli przed switem ma 716 str ale czyta sie jednym tchem;))

Lilka cześc maratończyku:)))
to Ci dzieci pospały:)
dzięki za &&&&&&&&&&&&&-trzymaj kochana !
to skoro widziałąś film to który tam lepiej akrot wypada-grający Edwarda czy Jacoba???no i jak przedstawili Belle bo Ona się tak przedstawia jak kurkę jakąś..?

Wiktoria-Ty pewnie juz po kawie a ja dopiero zasiadam:)
Tak ja już po kawie i zrobiłam własnie kolczyki różyczki ale mi się strasznie podobają :-) Powstawiałam zdjęcia na bloga nk i wam też dodałam już

reklama
no ja też zaraz sobie kawke zrobie bo głowa mnie coś boli może jak wypije kawke to mnie przestanie boleć a można wiedzieć jaką kawke pijecie bo ja rozpuszczalną Jacobs velvet

no ja też zaraz sobie kawke zrobie bo głowa mnie coś boli może jak wypije kawke to mnie przestanie boleć a można wiedzieć jaką kawke pijecie bo ja rozpuszczalną Jacobs velvet

Ja też rozpuszczalną Jacobs Cronat Gold zawsze z mlekiem

Edit Asia a może dla córci te różyczki ony sa malutkie i leciutkie

Ostatnia edycja:
mamo wg mnie oboje dobrze graja,roznica jest taka ,ze Jacob to taki dzieciak z buzki oczywiscie,bo w pewnych sytuacjach zachowuje sie jak 100% samiec, a Edward mhmmmm:rofl2: ciacho jak dla mnie,ze dobrze,ze go nie znam osobiscie :-D
najbardziej wnerwia mnie filmowa Bella,normalnie porazka jak zostala zagrana:baffled: smieja sie z tej aktorki Kristin,ze to aktorka dwoch min,jak sie oblizuje i jak ma otwarte usta w litere O
ksiazkowa Bella to taka sierota,ciagle sie potyka i wogole taki dziamdziok z niej:-D w filmie specjalnie nie widac by sie potykala,za to w filmie jest ciagle powazna,zmartwiona...wrrr
ale polecam film,:-Dfajnie zobaczyc wampiry w akcji jak i wilkolaki :-)

w NO nie ma niestety Jacobsa wogole a szkoda,bo tez lubie rozpuszczalna
po wielu probach znalazlam w miare najsmaczniejsza kawe dla siebie,jest drozsza,ale smakuje mi, Nescafe Espresso

znikam,musze ogarnac chatke i obiad przygotowac:happy:

ja też piję J.cronat:) też z mlekiem i odrobina cukru.

Lilka dzięki ,zachęciłaś mnie do filmu-Edward mówisz ciachooo-no tak Go sobie wyobrażam;))
i wiesz co???:)))) jak ostatnio Tom zaczynał grę wstepną to mówię do Niego -jak będę krzyczeć EDWARD to nie listonosz tylko ten ze zmierzchu:)))))))))))) akurat byłam na etapie scen miłosnych Belli z Edziem i tak mi się skojarzyło jak my zaczynaliśmy:))

ja właśnie ogarnęłam górę-poodkurzałam ,posprzatałam pokoje..Bono był na ogrodzie i teraz mam mokre pieczątki na ciemnych panelach
g050.gif
ale co tam-wyschnie to umyję i już ;)

Wiktoria mam nadzieje ,że te co zamówiłam dla Zuzy beda si:)

kobietki ja zaraz zwariuje głowa mnie przestalą boleć ale zaczeło mnie boleć ucho prawe i ząb po prawej stronie wziełam godzine temu 2 apapy ale nie przeszło to wzielam przed chwilą jeszcze 2 może przejdzie ale wątpie

reklama
jak tylko przyjdzie przesyłka to zrobię Zuzi fotkę i pokaże na wątku jak sie prezentują :))
a ja przy kawie z książką-mam jeszcze 1,5 h do powrotu Zuzy więc korzystam:)

Asia oj chyba bez lekarza się nie obejdzie...
zdrówka zyczę.

Do góry