reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mój mąż wrucił z pracy i pokazałm mu tą branzoletkie i kolczyki które u ciebie zamówilam a on trzeba było ze 3 takie branzoletki zamówić

reklama
Witajcie!
Pan informatyk mi zrobil niespodzianke i nadzwyczaj szybko zreanimowal mi kompa...smiga az milo, jesli mozna powiedziec ze 10-letni zlom smiga ;-) :-D

Mamo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&
Majqa Wiktoria nam konkurencje robi!!!:cool2::szok:;-) Chyba bede musiala tez swojej tworczosci troche powstawiac, ale to juz nie dzis bo tylko sprawdzilam ustawienia kompa i znikam

No i Maciej ma angine ropna:crazy::wściekła/y::no::crazy:

Witajcie!
Pan informatyk mi zrobil niespodzianke i nadzwyczaj szybko zreanimowal mi kompa...smiga az milo, jesli mozna powiedziec ze 10-letni zlom smiga ;-) :-D

Mamo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&
Majqa Wiktoria nam konkurencje robi!!!:cool2::szok:;-) Chyba bede musiala tez swojej tworczosci troche powstawiac, ale to juz nie dzis bo tylko sprawdzilam ustawienia kompa i znikam

No i Maciej ma angine ropna:crazy::wściekła/y::no::crazy:

Współczuje anginy ropnej sama miałam w tym roku to dziękuje bardzo.Zdrówka życzę :-)

Ja już idę do łóżka coś mnie grypa zbiera i jakoś tak dziwnie się czuje .Dobrej nocki wam wszystkim życzę

Ostatnia edycja:
Zuza - super, wreszcie masz dostęp do świata. Nie ważne, że ma 10, ważne, że ŚMIGA przez duże 'Ś"!!! Zdrówka dla Was!

mama - pani doktor znalazła serduszko, po czym maluch gdzieś czmychnął i nie mogła go znowu namierzyć... ale uparte była lekarka i dała radę (ja z ledwością, bo tak mi cisnęła po brzuchu, że myślałam, że zaraz kozetkę zmoczę),

Witajcie!
Od kilku dni męczy mnie kaszel. Dzisiaj w ogóle czuję się jak po maratonie; cały dzień byłam strasznie zabiegana i jestem padnięta :-(. Napisałyście bardzo dużo ;)

majqa - racuszki...mniam! Muszę kiedyś sama zrobić, ale ostatnio mnie dopadła chyba jesienna depresja ;) Najgorsze, że małżonek całe dnie w pracy i wszystko na mojej głowie...na gotowanie niewiele czasu ;(

wiktoria - fajne masz hobby i bardzo tanio! Jakoś nie noszę biżuterii ale Twoje wyroby są bardzo ładne, gratuluję!

katrina - moje dzieciaczki też uciekały przed lekarzem jak były w brzuszku ;) Jedyny Dominiś ochoczo prezentował swoje wdzięki na USG, ale już na KTG ciężko go było złapać ;)

Wisieńka - VAT ma wzrosnąć z 8 do 23% na artykuły dla dzieci (ubranka, buciki, butelki, pieluszki i tak dalej..) także jak masz zakupy dla Dzidziusia w planach to spiesz się! I fajnie, że Twój syn cieszy się na rodzeństwo. Moja Rozalka uprasza o siostrzyczkę ;)

mama - ciężkie przejścia za Wami, ale najważniejsze, że macie dwójeczkę szkrabków ;) Mimo wszystko życzę owocnych prób!

Zuz - inka - współczuję anginy... No i dobrze, że komputer działa ;)

Idę jeszcze trochę ogarnąć i spiuchtać.

Jestem przedsennie.
Katrinka Gratki z odsłuchania serdusia, alez masz tam małego spryciarza lub spryciarkę. Czy Ksywka maluszkowi już nadana dla lepszej komunikacji??:-)
Wiktoria cuda robisz kochana, uzaleznie się:-D
mama my byliśmy u siter meża na imieninach. czyli u Andrzeja znasz a raczej Tom zna bo grilowali pamietną piaskową karkówkę z moim Polem:-DPol pozdrawia was:-)
Zuzinka witaj kobieto na łonie BB, współczucia anginy:-(Maćka
majqa a co marusiowi? dziewczynki zdrowe, nie było jelitówki?
Izabela Zdrówka zycze. No Mila zaopatrzona we wszystko na szczęście a dzięki uprzejmości mamy z naszego wątku ciuszków ma pod dostatkiem. Kupuję jej jedynie jakies rarytasy :-) A jak z pampersami też Vat idzie do góry?

Miłego wieczoru i spokojnej nocy

reklama
Witam się!!!
próbuje zapamietac kto co pisał, ale ja chyba w tej ciazy jestem roztargniona na całego. Mam dziwne nastroje i jestem często do niczego.

mamo to dal ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ja ciągle wierze ze wam się uda:)

Do góry