mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam i ja
)
zjadłam bułkę sojowa ,a teraz jem serniczek-to znaczy tartę i dużą ilością sera-przepyszna...aaaa-i lukru sporo..
Wiktoria-nie,filmów nie oglądałam..miałam iśc ostatnio bo był nocny maraton w Multikinie ,ale nie było chętnych bo to w czwartek było-ja mam czw.wolny ale moi znajomi pracują i do pracy by nie wstali-kończył się o 2giej w nocy..
kumpela ma ściągnięte z netu to może pożyczę.
Zuz Inka dzięki kochana za ~~~~~~~~~-łapie i trzymam ,a nóż
)
fajnie,że już jesteś z nami
pytałas kiedyś o storczyka-co zrobić ,żeby zakwitł itd-odpisałam Ci-widziałaś???
zdrówka dla Maćka..
Wisieńka- cześć kochana..równiez pozdrów Pawła i uściskaj
)
Anię i Andrzeja tez pozdrawiamy
mówisz ,że ubranka się przydają
?? to niech Emi smiga na zdrowie..widzisz ,u mnie całe stosy leżą i czekają na dzidzię a dzidzia nie przychodzi to nich Emi korzysta póki co
)
Izabelka tak-masa przeżyć za nami..przepłakanych nocy,dyskusji,dolin i depresji...po poronieniu(tym pierwszym) długo byłam na relanium-brałam lek i spałam bo inaczej płakałam w niebogłosy i wtedy była ze mną Nesta-mój psiak..moja przyjaciółka ,którą 2,5 m-ca temu musieliśmy uśpić bo chorowała na raka..nie piszę już bo się popłaczę.......brak mi jej..
póki wierzę,że się uda to działamy ,ale tej wiary juz jest baaardzo mało
...........
smacznej kawki mamuski życzę i miłego dnia-u nas ziiimno jak jasny gwint! ślisko i biało-szron.
uściski dla pozostałych babeczek
))
Azile witaj kochana
) dziękuję serdecznie za ~~~~~bardzo ważne jest dla mnie Wasze wsparcie-dziękuję !
jak trochę z nami pobedziesz to ogarniesz szybko która co pisze
)
dzieciaczki zdrowe??
zjadłam bułkę sojowa ,a teraz jem serniczek-to znaczy tartę i dużą ilością sera-przepyszna...aaaa-i lukru sporo..
Wiktoria-nie,filmów nie oglądałam..miałam iśc ostatnio bo był nocny maraton w Multikinie ,ale nie było chętnych bo to w czwartek było-ja mam czw.wolny ale moi znajomi pracują i do pracy by nie wstali-kończył się o 2giej w nocy..
kumpela ma ściągnięte z netu to może pożyczę.
Zuz Inka dzięki kochana za ~~~~~~~~~-łapie i trzymam ,a nóż
fajnie,że już jesteś z nami
pytałas kiedyś o storczyka-co zrobić ,żeby zakwitł itd-odpisałam Ci-widziałaś???
zdrówka dla Maćka..
Wisieńka- cześć kochana..równiez pozdrów Pawła i uściskaj

Anię i Andrzeja tez pozdrawiamy
mówisz ,że ubranka się przydają
Izabelka tak-masa przeżyć za nami..przepłakanych nocy,dyskusji,dolin i depresji...po poronieniu(tym pierwszym) długo byłam na relanium-brałam lek i spałam bo inaczej płakałam w niebogłosy i wtedy była ze mną Nesta-mój psiak..moja przyjaciółka ,którą 2,5 m-ca temu musieliśmy uśpić bo chorowała na raka..nie piszę już bo się popłaczę.......brak mi jej..
póki wierzę,że się uda to działamy ,ale tej wiary juz jest baaardzo mało

smacznej kawki mamuski życzę i miłego dnia-u nas ziiimno jak jasny gwint! ślisko i biało-szron.
uściski dla pozostałych babeczek
Azile witaj kochana
jak trochę z nami pobedziesz to ogarniesz szybko która co pisze
dzieciaczki zdrowe??
Ostatnia edycja: