reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam i ja :))
zjadłam bułkę sojowa ,a teraz jem serniczek-to znaczy tartę i dużą ilością sera-przepyszna...aaaa-i lukru sporo..

Wiktoria-nie,filmów nie oglądałam..miałam iśc ostatnio bo był nocny maraton w Multikinie ,ale nie było chętnych bo to w czwartek było-ja mam czw.wolny ale moi znajomi pracują i do pracy by nie wstali-kończył się o 2giej w nocy..
kumpela ma ściągnięte z netu to może pożyczę.

Zuz Inka dzięki kochana za ~~~~~~~~~-łapie i trzymam ,a nóż:))
fajnie,że już jesteś z nami;)
pytałas kiedyś o storczyka-co zrobić ,żeby zakwitł itd-odpisałam Ci-widziałaś???
zdrówka dla Maćka..

Wisieńka- cześć kochana..równiez pozdrów Pawła i uściskaj
f020.gif
:))
Anię i Andrzeja tez pozdrawiamy :)
mówisz ,że ubranka się przydają ;)?? to niech Emi smiga na zdrowie..widzisz ,u mnie całe stosy leżą i czekają na dzidzię a dzidzia nie przychodzi to nich Emi korzysta póki co:))

Izabelka tak-masa przeżyć za nami..przepłakanych nocy,dyskusji,dolin i depresji...po poronieniu(tym pierwszym) długo byłam na relanium-brałam lek i spałam bo inaczej płakałam w niebogłosy i wtedy była ze mną Nesta-mój psiak..moja przyjaciółka ,którą 2,5 m-ca temu musieliśmy uśpić bo chorowała na raka..nie piszę już bo się popłaczę.......brak mi jej..

póki wierzę,że się uda to działamy ,ale tej wiary juz jest baaardzo mało
a050.gif
...........

smacznej kawki mamuski życzę i miłego dnia-u nas ziiimno jak jasny gwint! ślisko i biało-szron.

uściski dla pozostałych babeczek;)))

Azile witaj kochana ;)) dziękuję serdecznie za ~~~~~bardzo ważne jest dla mnie Wasze wsparcie-dziękuję !
jak trochę z nami pobedziesz to ogarniesz szybko która co pisze ;))
dzieciaczki zdrowe??

Ostatnia edycja:
reklama
No i jestem już po zakupach :-) Kamil dalej w łóżku leży a ja na kawusie postawiłam i wypije więc zapraszam na kawę i drożdżówkę.
Ja mam całe spękane wargi ale dziwne bo gorączki nie miałam mam takie jak bym je oparzyła wrzątkiem :-(

No i jestem już po zakupach :-) Kamil dalej w łóżku leży a ja na kawusie postawiłam i wypije więc zapraszam na kawę i drożdżówkę.
Ja mam całe spękane wargi ale dziwne bo gorączki nie miałam mam takie jak bym je oparzyła wrzątkiem :-(
wiktoria te usta to mogły ci popekać od zimna mój mąż czesto tak ma jak zimno przychodzi polecam maść Vratizolin pomaga szybko

Witajcie

wiktoria - ja robię tylko dla siebie i to jeszcze czasu brak ...:/
wisieńka - jelitówki nie było a Mrusiowi nie wiem co jest - to już któraś noc z kolei ...
mama - &&&&& a używasz w tym cyklu testów owu?

Majqa dzięki kochana ;))
tak,urzywam testów bo wczoraj byłam w superfarmie po witaminy dla dzieci i kupiłam testy bo były w prom;) zrobiłam wczoraj ,ale do owu jeszcze daleko bo ta druga kreseczka była ledwo widoczna...dzis zrobię o 16.00 tak jak wczoraj.
dziś mam 12d.c. więc owu powinna juz byc bo ja mam krótkie cykle;/24,25dniowe...no nic ,zobaczę jaka dzis krecha bedzie .

a jak nocka powiedz-pospaliście??

wiktoria te usta to mogły ci popekać od zimna mój mąż czesto tak ma jak zimno przychodzi polecam maść Vratizolin pomaga szybko
No może dzięki na pewno kupie ta maść :-)
Witajcie

wiktoria - ja robię tylko dla siebie i to jeszcze czasu brak ...:/
wisieńka - jelitówki nie było a Mrusiowi nie wiem co jest - to już któraś noc z kolei ...
mama - &&&&& a używasz w tym cyklu testów owu?
Witaj :-)
Majqa dzięki kochana ;))
tak,urzywam testów bo wczoraj byłam w superfarmie po witaminy dla dzieci i kupiłam testy bo były w prom;) zrobiłam wczoraj ,ale do owu jeszcze daleko bo ta druga kreseczka była ledwo widoczna...dzis zrobię o 16.00 tak jak wczoraj.
dziś mam 12d.c. więc owu powinna juz byc bo ja mam krótkie cykle;/24,25dniowe...no nic ,zobaczę jaka dzis krecha bedzie .

a jak nocka powiedz-pospaliście??
Oby była ta kreseczka :tak::-)

Ja miałam wcześniej kawę wypić ale szwagierka zadzwoniła ze przyjedzie bo chce do sklepu jechać i zostawi mi swojego synka.No to szybko sprzątnęłam i teraz siedzę i pije kawę :tak:

A oto przerobiony zielony komplet na samą bransoletkę

Ostatnia edycja:
o rany ile stron do czytania :szok::szok:
my po wczorajszym maratonie do domu dobilismy jakos o 20.30,mnie zaczelo na imprezie klasowej juz scinac z nog,wiec jak wrocilam do domu to szybko do lozka sie udalam i tak od 21.00 do 9.30 dzisiaj pospalam
musialam zadzwonic do przedszkoli,ze dzieci po maratonie tak zmeczone,ze jeszcze spia:-D dopiero przed chwila Hania i Gabriel wstali,Mila cale szczescie miala na 10.30 :-)
a mnie wieczorem zaczela bolec glowa,zaczelam ledwo oddychac i juz czulam co sie swieci...oczywiscie bez otrivinu ani rusz wrrrr

mama05 jaką masz książke do czytania bo ja uwilbiam czytać siostra ma mi jutro wyporzyczyć zmierzch to sobie przeczytam

jak wezmiesz te ksiazke do reki to przepadniesz :-) mi pierwsza czesc wcisnela kolezanka i tak sie zakochalam,ze kupilam cala sage a teraz kupuje filmy na dvd jak wchodza
cudowna opowiesc o cudownej milosci, normalnie ja czytajac to wchlonelam sie na maxa,cala sage przeczytalam w ok. 4 miesiace:-D internet nie istnial dla mnie :-D
no i musze powiedziec,ze kolejny raz ksiazkowa ekranizacja jest slaba
zdecydowanie ksiazka jest lepsza,choc lubie poslinic sie na Pattisona :-D mhmmhmmm:rofl2:

mamo ja tez trzymam &&&&&&&&:-)

katrina ciesze sie,ze uslyszalas serduszko :-) a to ci spryciula rosnie w brzuszku
wiktoria widze,ze masz pasje :-) zdolna mamy ekipe tutaj :-) i dwie jubilerki i krawcowa,a ja pieke torty :-) moze to nie jakas wielka pasja,ale lubie i zazwyczaj ludzie nie wierza,ze to nie kupny tort,a to najwiekszy dla mnie komplement

ide sie ubrac i dzieciaki, u nas deszczowa pogoda,wiec tak sennnie jest

Ostatnia edycja:
no ja też mytśle że mnie wciągnie ta książka mniewogóle wszystko wciąga ostatniącześćharry"ego która ma ponad 700 stron przeczytałam w 3 dni

reklama
Asia ostatnia część Zmierzchu czyli przed switem ma 716 str ale czyta sie jednym tchem;))

Lilka cześc maratończyku:)))
to Ci dzieci pospały:)
dzięki za &&&&&&&&&&&&&-trzymaj kochana !
to skoro widziałąś film to który tam lepiej akrot wypada-grający Edwarda czy Jacoba???no i jak przedstawili Belle bo Ona się tak przedstawia jak kurkę jakąś..?

Wiktoria-Ty pewnie juz po kawie a ja dopiero zasiadam:)

Do góry