A jakie klocki kupiłaś? Fajne jakieś? Ja wysyłałam mamę w poniedziałek do lidla po "Pierwsze klocki", ale nie było mimo pierwszego dnia promocji..na stronie nic nie ma - ja byłam dzisiaj rano w biedzie kupić klocki - i przez przypadek trafiłam na mega promocje
reklama
A jakie klocki kupiłaś? Fajne jakieś? Ja wysyłałam mamę w poniedziałek do lidla po "Pierwsze klocki", ale nie było mimo pierwszego dnia promocji..
klocki drewniane - zestaw dla dziewczynki (100sztuk) - dokładnie te które są na obrazku
Biedronka - Oferta tygodnia
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
U mnie żadnych pampków w promo nie bylo w biedie a szkoda bo musiałam i tak kupić... :-( a klocki te drewniane mam ale ze 3 lata temu kupowane i kolory maja fajne... no i do teraz się chłopaki bawią 

A ja wypatrzyłam prezent dla Lenki na Gwiazdkę, bo na lidlowy komplet z cymbałkami się nie załapała.
Taki sześcian mają w Klubie Maluszka i chętnie się nim bawiła, a ma też cymbałki, więc mamusia zadowolona
Eichhorn Sześcian Duza Kostka Edukacyjna 3685 (1948350531) - Aukcje internetowe Allegro
Taki sześcian mają w Klubie Maluszka i chętnie się nim bawiła, a ma też cymbałki, więc mamusia zadowolona

Eichhorn Sześcian Duza Kostka Edukacyjna 3685 (1948350531) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: