reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Babcia dla Polinki tez kupila znikopis, ciekawa jestem czy takie rysowanie tez jej sie spodoba, bo bloki to u nas w ilosciach hurtowych ida. Moje dziecko uwielbia rysowac.

Moje tez uwielbiaja rysowac... Kuba ostatnio przyozdobil mi drzwi do klo... soe go pytam Dlaczeo? a on na to Bo byly brzydkie? ;-) no i polemizuj tu z takim. Kubek kochal znikopis... chyba tez B. zakupie, bo w obecnym stanie nie mam sily na prezenty :-(

Moja mi sofe przyozdobila. Dlugopisem.
Dzis to odkrylam, i troche mi sie cisnienie podnioslo.
Sciane juz tez mamy pokolorowana, ale to juz dawno temu sie uzewnetrznila, zreszta nie wiem czy jak bylyscie z Wronka u nas to czy juz ta 'schodowa' scianka porysowana nie byla.

Lenka kilka dni temu arcydzieło na ścianie w przedpokoju walnęła, w dodatku moją czarną kredką do powiek:-D Chodziła taka dumna i paluszkiem pokazywała, że zabrakło nam nawet siły na nią krzyczeć i tłumaczyć, że się po ścianach nie maluje:-D

Znikopis to u nas hit, do tej pory Lenka miała dwie tablice, ale małe i szybko się zużyły - pierwszą zwykłym długopisem pomalowała, a druga była kijowa i za szybko to wszystko znikało. Teraz M. wybierał i niby jakąś lepszą kupił. Jak Lenka dostanie ją od Mikołaja to przetestuje, co to warte;-)

Trochę na Allegro pobuszowałam i obkupiłam młodą w ciuchy i czerwoną kieckę na święta za całe 15zł:happy2: Szukałam do niej świątecznych, ciemnozielonych rajstop, ale nie znalazłam:cool:

reklama
Znikopis tez u nas sie sprawdzil, chociaz na poczatku wiekszy szal byl niz teraz. Co do malunkow, to moj jasny naroznik jest w oplakanym stanie. Troche pomalowany kredkami, mazniety dlugopisem i wymazany jedzeniem, bo my akurat w tym pokoju jemy. Pufa do niego w komplecie na polowe ma walniety malunek dlugopisem. Przykrylam ja narzuta, coby mi cisnienia codzien nie podnosila, bo niczym nie moge doprac tego cholerstwa :wściekła/y:

No ale tak to jest, jak sie nie mysli przyszlosciowo i jasne meble kupuje...

Do góry