aniam - to w razie czego następnym razem pamiętaj o mnie, jakby Ci się jakaś okazja trafiła;-) Najchętniej jakiś w odcieniach szarości bym kupiła. Maclarena sobie odpuszczamy, bo za krótko i za rzadko będziemy go używać aby 820zł wywalać.
reklama
Mamuśki, mam pytania do tych z Was, które mają wózek x-lander i maclaren.
My mamy x-lander XT i z myślą o Zdzisławie chcemy do niego dokupić fotelik samochodowy z adapterami, bo retro gondola Lenki średnio się nadaje np. na wycieczkę do marketu.
Wypatrzyłam taki fotelik: Trwające<%2Fa><%2Fi>.&watched=1&msgtoken=68945115512738b1601bef683b7441d98c4b031b0dacff8bd2d8f4e849d8f130" target="_blank">*A* FOTELIK X-LANDER +ADAPTERY XA,XT,XQ+GRYZAK (1921144934) - Aukcje internetowe Allegro
Czy jakieś inne tez pasują do x-landera? Jakie Wy miałyście?
Czy do maclarenów można montować też jakieś takie foteliki dla noworodków? Coś mi się o uszy obiło kiedyś, że foteliki recaro pasują, ale pewna nie jestem.
my do x-landera mieliśmy maxi -cosi z adapterami
M
Mka10
Gość
Jejku jak ja Wam zazdroszczę rysujacych maluchow... ja Oli za zadne skarby nie moge przekonać.. dlugopisy, kredki i mazaki najlepiej nadaja sie przecież do rzucania w drugi koniec pokoju a kartki najlepiej podrzec albo zgniatac..
jakbym o swoich dzieciakach czytała, S zjada kredki, kartki dewastuje, J do tej pory nie rysuje, chętnie sie bawi w różne wyklejanki, lubi malować, flamastry tez, masę solną uwielbia, ale kredek nie lubi i już, jakoś się tym za bardzo nie przejmuję, bo chyba dość innych rzeczy "plastycznych" robi
U mnie szymek nie bardzo lubi rysować zresztą nawet pani w przedszkolu powiedziała że manualnie to on jest do d.. w porównaniu do dzieci w jego wieku . LUbi plastelinę wyklejanki bardziej niż rysowanie .
Ola bardzo lubi i cz,ęsto jak dorwie kartę to siedzi i sobie gryzda na niej , bardzo często zmieniając kolory
Ola bardzo lubi i cz,ęsto jak dorwie kartę to siedzi i sobie gryzda na niej , bardzo często zmieniając kolory
A tak poza tym to mogę polecić kredki choć pewnie je znacie po wielu testach dla mnie nie ma lepszych dla dzieciaków , grube i ślicznie rysują
http://allegro.pl/kredki-bambino-w-drewnie-24kol-zlota-srebrna-i1979562859.html
mniejsze zestawy kosztują ok 12-15 zł
http://allegro.pl/kredki-bambino-w-drewnie-24kol-zlota-srebrna-i1979562859.html
mniejsze zestawy kosztują ok 12-15 zł
filonka
Fanka BB :)
U MNIE mały ma własnie grube kredki teskowe, lubi rysowac, a najbardziej lubi mówić mamie co ma rysowac hehehe. Czasem zjada grefle, a czasem wkłada je do uszu i kreci, gdzie go za to ganie, no ale wzieło to sie stąd, iż widzi jak my czyścimy patyczkami uszy.
natomiast farbek sie obawia na łapkach i nie chce odbijac na kartce

U nas hitem są ostatnio mazaki do wanny z firmy tinti oraz kolorowe mydło. W smyku są za 7-10zł
A z kredek to Maja lubi mazaki i moje długopisy, zwłaszcza czerwony,hehe.
Potrafi godzinami pisać i sama coś do siebie mówić. Czasami siedzi i pod nosem mówi eee, oooo, m, t (że niby literki pisze bo czasami jak jej coś piszemy to literujemy) albo udaje,że rysuje jakiś przedmiot.
Ostatnio kupiłam jej też takie grube kolorowanki z baaardzo dużymi obrazkami, dziecka przez godzinę nie miałam tak się nimi zajęła.
A z kredek to Maja lubi mazaki i moje długopisy, zwłaszcza czerwony,hehe.
Potrafi godzinami pisać i sama coś do siebie mówić. Czasami siedzi i pod nosem mówi eee, oooo, m, t (że niby literki pisze bo czasami jak jej coś piszemy to literujemy) albo udaje,że rysuje jakiś przedmiot.
Ostatnio kupiłam jej też takie grube kolorowanki z baaardzo dużymi obrazkami, dziecka przez godzinę nie miałam tak się nimi zajęła.
reklama
Podziel się: