reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniam na normalny rowerek jest jeszcze za mały a garnie się niemożliwie do rowerka J. Więc postanowiliśmy mu kupić taki 3-kołowy choćby na 2 lata bo radochę ma straszną jak widzi rowerAgnieszka fajne - a ten rowerek to nie będzie tak na chwilkę ?
he he heh to samo u nas ;-) a jak już makulatury braknie to mam ryzę papieru.Aga- fajowe prezenty, synek znajomych jezdzil takim do ukonczenia 3 r.z. ale mial przy tym radoche, ze hej :-)
Oooo właśnie o to chodzi. Pierwszą rzeczą którą robi jak zejdzie na dół gdzie jest rower J. to chodzi i szuka gdzie bum bum jest a jak go widzi to sam na niego własi i każe się wozić...a tak będzie sam sobie jeździć :-)
U nas tez kartki z 'odzysku', czyli jak mamunia w dokumentach sie 'dupnie', to oddaje dziweciom, tylko wczesniej sprawdzam, czy nie ma tam 'tajne przez pufne'![]()
Kupiliśmy dziś Lence w castoramie krzesełko i stolik, bo zgrabne i kwadratowe i nie zajmuje pół pokoju jak mamut. Mamuta kupimy jak będziemy już na swoim;-)
Radość Lenki - nie do opisania, a najfajniejsze jest to, że stolik można unieść:-)
Radość Lenki - nie do opisania, a najfajniejsze jest to, że stolik można unieść:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Laski jeden prezent już do mnie dotarł
zamek J. normalnie w szoku jestem i polecam tego allegrowicza
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Nata - gdzie dorwałaś Rudolfa? My szukamy i nie ma nigdzie:-( a też bardzo chcę. Może udałoby Ci się i dla nas kupić i wysłać? Rossmann ma jakąś taką głupią politykę, że numerów do sklepów nie podaje, jest tylko podany do centrali a tam babka innych nam podać nie chce. Okoliczne drogerie obskoczyliśmy i nie ma. Podobno Rudolf się rozszedł z 10 minut
O następnych dostawach nic nie wiedzą. Drugie miejsce pod kątem popularności zajmuje Klara, reszta miśków, czyli Laura i Wincent są, ale nam się nie podobają

Katik
...jestem mamą...
ma sie rozumiec, bo Polinkowa juz w drodze do UK :-)Nata - gdzie dorwałaś Rudolfa? My szukamy i nie ma nigdzie:-( a też bardzo chcę. Może udałoby Ci się i dla nas kupić i wysłać? Rossmann ma jakąś taką głupią politykę, że numerów do sklepów nie podaje, jest tylko podany do centrali a tam babka innych nam podać nie chce. Okoliczne drogerie obskoczyliśmy i nie ma. Podobno Rudolf się rozszedł z 10 minutO następnych dostawach nic nie wiedzą. Drugie miejsce pod kątem popularności zajmuje Klara, reszta miśków, czyli Laura i Wincent są, ale nam się nie podobają
![]()
reklama
Podziel się: