• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

naprawa wiatraka to jeszcze nie majątek .. ja za glupią matryce dalam 450 wiec wiatrak mysle ze ze 100zl bedzie kosztowal a jak Ci pojdzie cale oprogramowanie to bardziej bedzie Ci sie oplacalo kupic nowego laptopa niz go reperować:P

reklama
dziewczyny a jak wam sie zdarzy kichnac to tez macie taki bol w brzuchu!? ja mam katar od wczoraj i zauwazylam ze jak tak kichne z nienacka to caly brzuch na dole mi tak sie spina nagle i boli. to trwa tylko kilka sekund ale dziwne uczucie... mam nadzieje ze nie szkodzi dzieciaczkowi...

dziewczyny a jak wam sie zdarzy kichnac to tez macie taki bol w brzuchu!? ja mam katar od wczoraj i zauwazylam ze jak tak kichne z nienacka to caly brzuch na dole mi tak sie spina nagle i boli. to trwa tylko kilka sekund ale dziwne uczucie... mam nadzieje ze nie szkodzi dzieciaczkowi...
ja mam to samo chyba nie ma czym się martwić to tylko nasze macice.

ja tez tak mam:)To normalne:)

A ja mam pytanie:pocicie się w nocy?Ja mam codziennie mokre włosy i klatkę piersiową...

Ostatnia edycja:
josie ja od kiedy jestem w ciazy kicham z 8 razy dziennie i za kazdym razem lekko boli:) i tak od kilkunastu tygodni wiec jezeli wszystko jest ok to napewno nie szkodzi to dzidzi:)

Ja za to co rano budze sie z zapchanym nosem;////

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry