Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
,żebyście trzymały kciuki za moją siostrę ,która własnie lada chwila będzie miała operację. Niby to taki zabieg ,ale pod pełną narkozą, dlatego potrzebuję wsparcia duchowego ,zeby wszystko poszło pomyślnie.
poszłam na 7.30, z niunią bo nie miałam gdzie ( a raczej u kogo
) jej zostawić ale dzięki temu zostałam od razu przyjęta, poza kolejnością ;-) no i oczywiście przeziębienie, rozwleczone w czasie na razie mam spróbować bez antybiotyku, ino teraflu, rutinosc..itp ze zwolnieniem powiedziała że nie widzi aż takiej potrzeby ale jak bardzo chce to wypisze, alr podziękowałam. jakby sie gorzej zaczęło dziać to mam wykupić antyb (dała mi recepte) i do łóżka leniuchować 
i dorzuciłam coś od siebie