reklama
Cudne te misie w tym roku. Wszystkie!!!
Aga bardzo fajne przezenty, chłopcy się z pewnością bardzo ucieszą.
Moja mama chce takiego pieska Mai kupić. Maja faktycznie jak widzi jego reklamę to aż piszczy.
Epee interaktywny piesek BOBBY czujny strażnik (1985417796) - Aukcje internetowe Allegro
W szoku jestem bo dziś z uczelni dostałam dla Mai takie domek, po wnuczce kanclerza. Polecam, świetny jest, Maja cały czas się nim bawi. Tylko ta cena...
Zabawki TOLO - DOMEK RODZINY TOLK
Aga bardzo fajne przezenty, chłopcy się z pewnością bardzo ucieszą.
Moja mama chce takiego pieska Mai kupić. Maja faktycznie jak widzi jego reklamę to aż piszczy.
Epee interaktywny piesek BOBBY czujny strażnik (1985417796) - Aukcje internetowe Allegro
W szoku jestem bo dziś z uczelni dostałam dla Mai takie domek, po wnuczce kanclerza. Polecam, świetny jest, Maja cały czas się nim bawi. Tylko ta cena...
Zabawki TOLO - DOMEK RODZINY TOLK
aniez
Fanka BB :)
Elvie, dzieki... mamy Rudolfa :-) nieco fartownie ;-)
Na razie sa (pewnie zaraz nie bedzie) ale moze ktos zdarzy:
Kup Misia! Wyjątkowy Miś Rudolf (1984820051) - Aukcje internetowe Allegro
Na razie sa (pewnie zaraz nie bedzie) ale moze ktos zdarzy:
Kup Misia! Wyjątkowy Miś Rudolf (1984820051) - Aukcje internetowe Allegro
A ja obkupiłam na Allegro malucha w bieliznę - fajnie było znów takie małe kaftaniki i śpioszki wybierać:-)
Mamy chłopców - jak macie po swoich pociechach fajne ubranka w rozm. 62-68 to proszę o kontakt na privie, chętnie odkupię
Mamy chłopców - jak macie po swoich pociechach fajne ubranka w rozm. 62-68 to proszę o kontakt na privie, chętnie odkupię

reklama
Katik
...jestem mamą...
Farciara ;-);-);-)My czekamy na Laure, ale ponoc i Rudolf ma do nas dotrzec![]()
Elvie, a co z ciotka Katikowa???
Podziel się: