reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Doti w odpowiednim wątku zrobiłam instrukcję obrazkową. Zobacz sobie może pomoże...:-) żadnego suwaczka nie widzę :-D
Bobomama wyrazy współczucia....
Elizza gratulacje, witaj u nas
kropcia porada jak najbardziej ok tez o tym słyszałam :tak: Ja mieszkam na rumuńskiej dzielnicy przy torach kolejowych już drugiego dnia mam całe z sadzy (ach ten piękny śląsk :tak::-D) mam gęste firanki które piorę częściej ;-)
Błonka ogromne, ogromne gratulacje, Przyznam, że bardzo się o Was bałam SUUUUPERRRRR :-)
Ewa za za za - pilnowałabym bardziej czystości atmosfery niż czystości wątków ;) :tak::tak::tak:
Thinka witam Cię i gratuluję
Kajtusza co za sen??

No teraz troszkę cukru, strasznie się cieszę, że Was tyle tu jest i można pogadać i miło spędzać czas. Bardzo che Was poznać bo na pewno wszystkie macie coś ciekawego z siebie do zaofiarowania. Wiele z tych znajomości przerodzi się w piękne przyjaźnie w realu;-) Ja na nieodpowiednim wątku napisałam co myślę o porządku i wyrozumiałości ;-) (bije się w pierś i obiecuję poprawę :-D)
No i odpisywanie na każdym wątku zajęło mi prawie godzinę ;-)

reklama
kakakarolina ja też z katowic jestem :-):-)

w jakiej dzielnicy mieszkasz, bo ja na ligocie

a do tego teraz zauwazylam że w tym samym momencie ciąży jesteśmy ;-)

Kamilka w centrum mieszkam ;-) a w ciąży jestem młodszej. Tylko ostatnia @ w tym samym terminie 29.10 cykl miałam długi...

jest szansa bo rodzic bede na ligocie;-)

Ewa dzisiaj do scanmedu na ul. Podgórską bo mam wykupione ubezpieczenie i tam udało mi się najszybciej zarejestrować (poza tym mam tam najbliżej). W przyszły czwartek idę już na Wrocławską do swojej lekarki. Widziałaś, że ewwe też była na początku na sierpniówkach 2012? :-(
Ja też jestem za pilnowaniem atmosfery. Wątki będą żyły swoim życiem i żadne rygorystyczne zasady tego nie zmienią :tak:

Ostatnia edycja:
Danuś odpowiadam Ci tu żeby wątku z wizyt nie zaśmiecać. Co za książkę polecasz? rozpaczliwie nie mam co czytać. 3 dni temu skończyłam i nie mam nic w zanadrzu. I pewnie mój brat mi jeszcze prezentu nie kupił .... więc jest czas na zamówienie :-D
A co do zapominania o ciąży też tak mam. Też nie ma wielkiego łał ;-) Ostatnio przyszło 3 miesiące po porodzie. Więc u mnie ten sygnał z kosmosu długo idzie :-D

Danuś odpowiadam Ci tu żeby wątku z wizyt nie zaśmiecać. Co za książkę polecasz? rozpaczliwie nie mam co czytać. 3 dni temu skończyłam i nie mam nic w zanadrzu.

Może by założyć wątek "Kulturalny"? Na grudniówkach taki jest i nawet czasem działa ;)

ja z Huty, rodzić będę w Żeromskim

Poważnie? Ja ze Wzgórz Krzesławickich :D To jesteśmy sąsiadkami :)
Ja rodziłam na Ujastku. I teraz też tam będę. Baaaardzo polecam.

Widziałaś, że ewwe też była na początku na sierpniówkach 2011? :-(

Poważnie?... Ojej... Przykro... Trzymamy kciuki, żeby następnym razem się udało...

reklama
Poważnie? Ja ze Wzgórz Krzesławickich :D To jesteśmy sąsiadkami :)
Ja rodziłam na Ujastku. I teraz też tam będę. Baaaardzo polecam.

to fajnie, pewnie w takim razie prędzej czy później wylądujemy na "kawie" :-) ja rodziłam w Żeromskim, też w sumie nie mam zastrzeżeń, poza tym mam stamtąd lekarza prowadzącego :-)

Do góry