Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Miałam dzisiaj przygodę, rano plamiłam i krwawiłam, pobiegłam zrobić awaryjne USG i wszystko na szczęście jest ok. Zarodka jeszcze nie widać, ale jest pęcherzyk i ciałko żółte. Wszystko w normie. Plamienie jest od tych globulek, które mi widocznie nie służą. Progesteron mam wysoki więc nie ma strachu.
też bym zjadła ogórkową, chyba dzisiaj wieczorem ugotuję.
Witam wszystkie przyszłe sierpniowe mamusie!! Serdecznie gratuluję fasolek Ja kilka dni temu zrobiłam test i pojawiły się dwie kreseczki Jutro wizyta u gina i mam nadzieję, że do Was dołączę. Według kalendarza ciąży wychodzi mi 6 tydzień. Myślicie, że będzie już słychać serduszko?
Danuś ja dzisiaj byłam na USG (nie planowałam ale musiałam) i mi zalecił za 2 tygodnie jeśli chcę zobaczyć, a raczej usłyszeć serduszko, więc się zapiszę jakoś po nowym roku. Z USG wychodzi mi ciąża troszkę młodsza, 5.2., ale suwaka nie zmieniam, bo to się może zmieniać kilka razy jeszcze. Fajnie, że mamy ten sam dzień porodu.
Witamy kruszki i nesię!
Nesiu, serduszko widać od około 6tyg. 4/5 d ciąży... ALE - z drugiej strony naprawdę jest to indywidualne. Poczekaj tydzień, półtora jeśli chcesz mieć pewność i wtedy idź. Za często chodzić nie jest dobrze.
Dreamgirl dziękuję za odpowiedź. Umówiłam się na dziś z lekarzem więc pójdę i zapytam. Ciekawość bierze górę Przy pierwszej ciąży się tak nie stresowałam jak teraz. Miłego dnia Wszystkim!
Marta Ty chyba z racji bliskości oddziału ginekologicznego nalatasz się na to usg a potem ktg co? Nessia gratulacje, witaj i rozgość się Kruszki dla Ciebie również gratulacje, witaj
no i już ... bez godziny odpisywanie, sprzątacie i gotujecie ?? pewnie tak a ja się dalej nudze w pracy...