reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

As - strasznie wzruszający post.. Odejścia taty współczuję..

annte - polecam inhalacje, płukanie gardła letnią wodą z solą i jeśli masz gorączkę to koniecznie odwiedź lekarza! Powodzenia na wizycie!

Pospałam dziś aż do 10:00, więc teraz szybko się za robotę biorę aby o 16:00wyrwać się z koleżanką na kawkę:-)

reklama
dołączam swoje & dla wszystkich.

AS - w takim wypadku Twój problem jest ponad moim. jest uzasadniony. napisałabym, że zazdroszczę, ale to nie zupełnie to, co czuję. moi wybrali taką drogę, z własnej woli. powodzenia dziewczyny! i wiecie, co Wam powiem? to była dla nas dobra lekcja, my nie będziemy takie i nie pozwolimy swoim dzieciom cierpieć patrząc na to wszystko. będziemy matkami, nie surogatkami! moje dziecko nigdy nie będzie płakało przerażone, bo ja będę obok - trzeźwa, i nie pozwolę go skrzywdzić w żaden sposób. wszystko ma dwie strony, to jest lepsza. i tego trzeba się trzymać.

porządki, zakupy, prezenty? ja też niczego w pełni nie załatwiłam, bo po prostu nie ma kiedy. mąż w pracy - popołudniówki. dziś w krk zawozi znajomą do szpitala. pracuje aż do soboty, więc będzie ciężko. i oczywiście musimy się dogadać, bo napięta atmosfera jest nadal. nie ma co panikować, święta to tylko 3 dni, nic się nie stanie, jak okna będą brudne.dacie radę:) inaczej być nie może. najważniejsze, że spędzicie je z mężem i małymi Potworkami:)

Dzień dobry dziewczynki ...
AS teraz taki czas wspomnień ,i mamy prawo sobie popłakać bo to przecież ludzkie....przytulam:happy:

U mnie coraz lepiej , został tylko katar ,wyleczyłam się herbatka z miodem i sokiem malinowym no i wyleżeniem się w ciepłym łóżeczku...

Od jutra czas zabrać się za jakieś zakupy , nie za duże gdyż tylko wigilie będziemy w domu , w świeta u jednych i drugich rodziców , choć już jak co roku jest spór kiedy to kogo??? wiem bezsensu no ale u nas zawsze o to jest spór ....trudno jakoś się w końcu dogadamy
Za tydzień mam USG POŁÓwkowe bardzo sie już nie umię doczekać,,,świeta mnie teraz tak nie cieszą jak to jaka wiadomośc będzie po ;-)

Dziś mialam sen że byłam własnie a tym USG i pytam jaka płeć , lekarz tak cicho mówił ,że nie mogłam usłyszeć odpowiedzi :-Dciagle dopytywałam JAKA? A odpowiedzi nie dosłyszałam heheh

DSC00088.jpgTO NASZA malutka choineczka :)

A miałam zapytać jakie macie plany na sylwestra ???

my na Sylwka będziemy sami w domu, ehh trochę pewnie tak smutnawo będzie ale jakoś przezyjemy hahah
mnie znowu kaszel chwycił i leczenia zaczynam od początku wrr jak ja tego nie lubię

no to współczuje choroby :no:
My też w sywestra będziemy sami w domu , ale myśle że nie będzie żle choć mój M kręci nosem ,że nuda ...
Trudno raz można się poświecić :baffled:

witam się wtorkowo
As annte powodzenia na wizytach:tak:
suzi trzymajcie się tam z maluszkiem
martaik fajnie że wpadłaś :tak: no gratuluję chłopczyka:-) i życzę dużo siły do tych chłopów:-D
co do opowieści zakrapianych alkoholem to i mojego dzieciństwa on nie ominął mam szczęście że mama zebrała w sobie tyle siły żęby pogonić tego kata i pijaka i dała radę sama nas wychować i dziś cieszymy się życiem rodziną ,moja mama kwitnie robi karierę wszystko co złe jest już dawno za nami:tak:
u nas na sylwestra chociaż na chwilę zanjomi zobaczymy ile dzieci pozwolą im zostać:-D czy pożegnamy się jeszcze w starym roku
nic biegnę robić dalej porządki miłego dnia
zdrowiejcie majówki:tak::tak::tak:

reklama
Do góry