reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Asiulka ja niczego innego już nie pragnę niż zdrowia dla potomka...

Dziewczyny czy któras z was ma jakaś bielizną Ewy Bien? Jaka ona jest?

reklama
Blizniaczku jestem jestem , nawet czytam pomiędzy robieniem kapusty z grochem a lepieniem pierożków:zawstydzona/y:
Oj Zapominajko a Wam zdrówka życzę!!!!!! a serduszkiem się nie martw napewno jest wszystko ok :tak:

Zapominajko kochana wierze ze wszystko bedzie dobrze:* przytulkam mocno:* zdroweczka dla małego:*

Dziękuje za miłe słowa.... Dla mnie tez najważniejsze żeby Marika była szczęśliwa i reszta jakoś bedzie:) buziaczki

ufff i ja dotarłam...dzisiaj mialam urlop i troche rzeczy z P pozalatwialam bo i on na urlopie...
choineczka ubrana...z pomocą Julci i jej ozdób robionych w przedszkolu....
oto ona

Zobacz załącznik 418330

Moja Jula nadal trzyma się w zdrówku, w przedszkolu znowu 4 osoby:szok:

wszystkim chorowitkom życzymy zdróweczka....

a co do śniegu to u nas dzisiaj pada od 9 rano i mamy już po kostki...ciekawe tylko czy utrzyma się do świąt...

ufff i ja dotarłam...dzisiaj mialam urlop i troche rzeczy z P pozalatwialam bo i on na urlopie...
choineczka ubrana...z pomocą Julci i jej ozdób robionych w przedszkolu....
oto ona

Zobacz załącznik 418330

Moja Jula nadal trzyma się w zdrówku, w przedszkolu znowu 4 osoby:szok:

wszystkim chorowitkom życzymy zdróweczka....

a co do śniegu to u nas dzisiaj pada od 9 rano i mamy już po kostki...ciekawe tylko czy utrzyma się do świąt...

Madzienko kochana przypomnij mi na co i jak się robiło to coś ze smalcem, bo się nie mogę dokopać do tego. Pliiiissssss:-)

Cześć dziewczyny.

Ja zostałam sama na dwa dni,Mariusz znowu na wyjeździe.

Zapominajko biedny Twój Igi...Zdrówka mnóstwo Wam życzę:* I mam nadzieję,ze z serduszkiem będzie dobrze.

Kana super,że urodzinki udane:-)

Asiulka nie przejmuj sie,ja dopiero w czwartek zacznę sprzątanie i gotowanie...I liczę na to,że do świąt zdążę:sorry2:

Kuźwa jakaś mucha lata mi po domu i tak cholernie bzyczy,ze nie daję rady...Muszę ją zatłuc:wściekła/y: Franca jedna siada na Oliwię i ja budzi:wściekła/y:

Madzienko kochana przypomnij mi na co i jak się robiło to coś ze smalcem, bo się nie mogę dokopać do tego. Pliiiissssss:-)

Myszqa łyżeczka smalcu i rozgnieciona polopiryna...smarujemy klatkę piersiową, plecy, szyję i zmykamy do łóżka - to na kaszel i wszelkie doległiwości oskrzelowe
a moczenie nóg w wodzie z musztardą - to na katar

reklama
Myszqa łyżeczka smalcu i rozgnieciona polopiryna...smarujemy klatkę piersiową, plecy, szyję i zmykamy do łóżka - to na kaszel i wszelkie doległiwości oskrzelowe
a moczenie nóg w wodzie z musztardą - to na katar

Dzięki śliczne! Muszę Janosika wykurowac przed Wigilią. Dostał teraz pod wieczór gorączki i mówi, że go gardło boli. Dałam mu nurofen i już usnął. Zobaczymy co będzie w nocy i jutro :baffled:

Do góry