reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Asnecja fajnie że się odezwałaś :) super że maluszki mają się dobrze!! Tobie również życzę Zdrowych i Spokojnych, pełnych miłości i rdości Świąt!!!
zyraffka jak dobrze że Łuki już zdrowy!
olavip przy tej szyjce to musisz uważać, jak najwięcej leżec, a pomiary tak jak dziewczyny piszą nie są dokładne i w rzeczywistości może być inaczej
klementinka i tak bywa, mam nadzieję że nocka minie spokojnie

a my dzisiaj zaliczyliśmy poraz pierwszy Bajkoland. Natan był wniebowzięty, z płaczem stamtąd odchodziliśmy. Ale niestety jak tylko tam weszliśmy to był płacz -nowe miejsce. Wydaje mi się że jemu wejście do jakiegoś nieznanego pomieszczenia kojarzy się zaraz z lekarzem. Muszę go chyba jak najczęściej zabierać do nowych miejsc, nowych pomieszczeń by zaczął kojarzyć to z czymś dobrym i przyjemnym a nie tylko z lekarzem.

Ostatnia edycja:
U nas tez wlasnie ostatnia porcja pierniczkow wyskoczyla z pieca :-) Lila sie wlasnie budzi z drzemki i bedziemy dekorowac :-D

A u mnie te piernicziki to jedna porazka hehe,no coz to byl moj pierwszy raz...choc zobaczy bo maja polezec z 2-3 dni...

cześć Dziewczyny!

Jutro ostatni dzień w pracy, potem tylko raz idę przed nowym rokiem:-)

Łuki już zdrowy, daje nam nieźle popalić, jęczydło straszne się zrobił, chyba mu się nudzi tyle dni w domku. Mąż teraz nim się zajmuje.

Idę coś zjeść bo umieram z głodu,
ł

No to super troszke sobie wypoczniesz:) a dzieci chyba tak maja ze po chorobie obrynczane jest,przejdzie mu:)

hej ja po wizycie u lekarza trochę podłamana:-( w dużym skrócie: szyjka miekka i skrócona, robi się
rozwarcie:/ poza tym o ile nie urodzę wcześniaka to nie wiem kiedy się spodziewać porodu, bo moje dzieckoz USG jest większe o cały miesiąc niż wychodzi z OM:szok: ostatecznie nie wiem nic:no: wszystko ma się wyjaśnić na kolejnej wizycie:-(

Kochana trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo:) a z tymi pomiarami to jak dziewczyny pisza roznie bywa, mi lekarz powtarzal ze Amelia miala miec ponad 4kg a miala 3,6 kg. No wlasnie kiedy nastepna wizyta?

a mnie brzuch skreca
sie polasilam na lososia wedzonego i teraz mam
nie wiem czy nie skonczy sie na nocy przy kibelku
kurde, a takie mialam plany sprzatajaco-wieczorowe

Oj mam nadzieje ze tak zle nie bedzie:)

Ja mialam troszke posprzatac tak jak co wieczor,ale mam mega lenia i ide zaraz do wyrka spac:) co z tego ze dzis sprzatam jak kolo 9 jest zawsze to samo hehe. Amelia miala misje przymierzania butow i wyobrazcie sobie jak moj salon wyglada..!! pelno butow..jej,tatusia i moje ehhhhh

Cześć Dziewczyny wiem że się nie odzywam ale czasami Was podczytuje i kibicuje każdej z Was z osobna :)
Wpadłam z życzeniami
Minął kolejny rok i zbliża się Boże Narodzenie.

Pięknie ustrojona choinka, wesołe dźwięki kolęd
oraz radość przystrajająca ludzkie serca niech oznajmiają,
że nadszedł czas odpoczynku i świętowania.

Życzę Wam byście jak najdłużej doświadczały magii Świąt,
a Nowy Rok 2012 niech przyniesie Wam wszystko czego zapragniecie!

Życzy Ala z urwiasami :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka
Kochane potem moze nie byc czasu, kazda bedzie zajęta ;) takze juz dzis chce wam zlozyc zyczenia!

Już pomału czas świąteczny
zbliża się krokami
i też chcemy biały puch
poczuć pod stopami.

A tu jeszcze tyle spraw
trzeba zrobić przecież,
bo gdy zjawi się wigilia
i gwiazdka zaświeci.

Ten baśniowy czas świąteczny
tak dzieci raduje,
bo to gwiazdor pod choinką
prezenty pakuje.