reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

ale wy to macie fajnie w tej Anglii:-) 4 podejscia na kase chorych a tu...eh, szkoda gadac...:eek:
ja nie w temacie ostatnio, sa jakies kobietki ktore beda testowac niedlugo?
masz racje za darmola ale tak jak ja w szkocji to 2 podejscia z pobraniem za darmo a i jak sie ma mrozaczki darmo a jak niema mrozaczkow to kolejne podejscie z cala procedura platne.

reklama
kaska31a to Ty nie masz badania w piatek? Wiec kiedy? Ja mam wlasnie w piatek ale oczywiscie nie moglam wytrzymac i w chyba 5 dniu po transferze zrobilam sikanca i wyszedl mi negatywny, podlamalam sie oczywiscie ale dziewczyny od razu sprowadzily mnie do piony bo test zrobilam za wczesnie. Strasznie boje sie piatku ale jakos musze wytrzymac. A Ty jak sie czujesz jakies objawy masz? W ktorej dobie mialas podany zarodek?

milia kochana 4 podejscia ale tylko z mrozaczkami tzn pierwsze podejscie z cala procedurą pobraniem i transferem za darmo a kolejne 3 tylko jak sa mrozaczki ja na szczescie mam 6 mrozaczkow wiec jest jakas nadzieje chociaz mam cichutka nadzieje ze uda sie za pierwszym razem a po mrozaczki i tak wroce:tak::tak::tak:

ja mam 4 stycznia na badanie krwi jechac.i zastanawiam nad testem robic czy nie. ja sie czuje dobrze tylko czasem boli mnie brzuch jak na okres a tak to jajniki mnie bola i krzyz.ja mialam mrozaczki.wyjeli dzin wcezsniej 4 sprawidzili wszystkie byly w super formie.mam jeszcze 3 zamrozone.

kaska31 ja proponuje ci sie wstrzymac z tym testem ja zrobilam i bylam rozczarowana i teraz czekam do piatku jak mi nakazal moj lekarz, wiem ciezko jest wytrzymac w tej niepewności jednak lepiej jest poczekac. Ja mam tez lekki bol brzucha jak na @ lewy jajnik mi troszke dokucza tzn czuje klucie w lewym jajniku i ta brazowa wydzielina tzn nic mi nie leci tylko jak wkladam palca to zostaje mi na palcu troszke jasno brazowego sluzu tego obawiam sie najbardziej:-(

kaska31 ja proponuje ci sie wstrzymac z tym testem ja zrobilam i bylam rozczarowana i teraz czekam do piatku jak mi nakazal moj lekarz, wiem ciezko jest wytrzymac w tej niepewności jednak lepiej jest poczekac. Ja mam tez lekki bol brzucha jak na @ lewy jajnik mi troszke dokucza tzn czuje klucie w lewym jajniku i ta brazowa wydzielina tzn nic mi nie leci tylko jak wkladam palca to zostaje mi na palcu troszke jasno brazowego sluzu tego obawiam sie najbardziej:-(
Margolka, bardzo to obiecująco wyglada u Ciebie :) trzymam kciuki!!!

milia kochana 4 podejscia ale tylko z mrozaczkami tzn pierwsze podejscie z cala procedurą pobraniem i transferem za darmo a kolejne 3 tylko jak sa mrozaczki ja na szczescie mam 6 mrozaczkow wiec jest jakas nadzieje chociaz mam cichutka nadzieje ze uda sie za pierwszym razem a po mrozaczki i tak wroce:tak::tak::tak:
no tak, ale zawsze to ok 15tys do przodu, nie mowiac juz o mrozaczkach...ale...czego sie nie robi :-)
kochana ja za ciebie 3mam kciuki mocno!
a ten sluz brazowy to moze plamienie implantacyjne...bo tak juz sie zdarzalo dziewczynkom:-)

reklama
margolka hej ;) ja jestem z samego poludnia uk, do ivf podchodzilismy w oxford fertility clinic. mieli najlepsze wyniki. i faktycznie u nas i za pierwszym i za drugim podejsciem sie udalo. nasze pierwsze podejscie do ivf rowniez bylo finansowane w calosci przez sluzbe zdrowia. niestety synek odszedl w 22 tc. z tego pierwszego ivf mamy jednego mrozaka ale zostawilismy go na razie i rozpoczelismy drugie swieze ivf ktore zakonczylo sie ciaza, i rowniez mamy jednego mrozaczka z tego drugiego. zarowno przy pierwszym jak i drugim ivf nie bralam kompletnie zadnych lekow. jedynie od momentu punkcji do chwili zrobienia testu ciazowego bralam cyclogest w czopkach. teraz zaczelam brac duphaston i cyclogest aby suplementowac dodatkowo progesteron bo plamilam i okazalo sie ze mam krwiaka. bylam u polskiego gina stad te dodatkowe leki. poza tym aby zwiekszyc sukces ivf jestem od 2 lat na organicznym jedzeniu, poza tym stosuje sie do zalecen Zity West. mam wszystkie jej ksiazki. w uk to guru od spraw plodnosci ;)

Do góry