reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kaska - wogole mnie nie bolaly piersi a to juz 26 tydzien.... piersi nie musza bolec wiec nie ma co pytac kiedy. zdradliwe to jest bo bierzesz progesteron a on powoduje bol piersi, a nie ciaza

mnie tez nie bolaly i nie bola, no moze teraz od kilku dni troche brodawki wrazliwe. a biore konskie dawki progesteronu. to nie jest wyznacznik, podpisuje sie pod lolitka

Aisha - Kochana, musi być dobrze, nie trać nadziei. A może warto pójść za tydzień do innego lekarza? Po co się prawie 2 tygodnie jeszcze denerwować. Tak mocno trzymam za Ciebie kciuki, musi się wszystko udać. To, że wolniej rośnie nie znaczy, że to koniec. Zresztą z tym rośnięciem to też jest różnie. Mi lekarz powiedział, że na pierwsze usg mogę przyjść dopiero ok 25 dni po transferze, a bijące serduszko to dopiero ok 35 dni po transferze. Widocznie w klinice wiedzą, że różne są przypadki i nie chcą niepotrzebnie stresować pacjentek. A ta Twoja pani dr to bardzo rozsądnie zrobiła tak Was strasząc. Będzie dobrze!!!

sakmi - bardzo mi przykro:-( nie poddawaj się Kobietko

Aisha - to jeszcze nic pewnego, więc nie stresuj się, to nie pomaga. Kosik ma rację - może faktycznie iść do innego lekarza, może poda konkrety, a nie bzdety...

Trzymam kciuki za Panie wkrótce testujące:-)

reklama
Joweg, dostaniesz po dupie jak nie zrobisz tego testu!

Dziewczyny a jecie Fish Oil? Tez ma właściwości przeciwzapalne i pomaga w implantacji ( bo reguluje immunologie). Niestety dużo trzeba go jest od 5000 mg.

Ostatnia edycja:
Do góry