reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No i jestem spowrotem :-) o dziwo mam już wózeczek w domku, kolor był na stanie więc wszystko mamy z głowy :-)
fotek Wam nie będę posyłać bo pościągaliśmy już spacerówkę i zamontowaliśmy gondolę! Więc, żeby znów zamontować spacerówkę to jest trochę roboty! :-p ale kupiliśmy dokładnie taki
Zobacz załącznik 420220
tylko bez fotelika bo fetlik zakupiłam już wcześniej z MAXI COSI, który też pasuje na stelaż naszego wózeczka :-)

reklama
Potrzebuję dużego cyca a najlepiej dwóch do przytulenia i wypłakania ;(
Wczoraj zdechł mi jeden kotek... Nie mamy pojęcia z jakiej przyczyny był zdrowy, normalnie jadł, bawił się z drugim kociakiem... :/ Wczoraj go znaleźliśmy sztywnego. a młody dawał nam znaki szalał jak głupi i dopiero po jakimś czasie jak za długo johnka nie było zorientowalismy sie ze coś jest nie tak ... :/

Zaraz jedziemy do weterynarza z młodym żeby sprawdzić czy jest zdrowy a nie tylko wygląda jak zdrowy... :(

Lamia no jestem wniebowzięta! :-p

Olcia ja nie mam co prawda jakiś mega dużych bo aktualnie tylko miseczka D ale z miłą chęcią Cię przytulę!! a może czymś się zatruł... coś zjadł czego nie powinien!

Truskawcia miło ze pytasz my podleczamy m witaminkami i staramy sie
dzis mam 21dc i jakies brudne plamienie oby mnie nie zalało przed czasem bo sylwester nie bedzie udany
dzis byłam na zakupkach:) ale tylko bielizne sobie kupiłam a m koszule sweterek i troche zapasy zrobilismy na sylwestra
n

Hej :) Tak tylko na chwilę weszłam was poczytać. Iwasku masz przezajebiaszczego kotka !! zakochałam się w nim :-)

Kurczę jak mi dzisiaj źle....chcę już do domu

ma_gdalena no właśnie wątpie ! jeśli to by się zdarzyło temu drugiemu kotkowi to bym się nie zdziwiła bo wszystko musimy chować przed nim.. a johnek? jadł tylko suchą karmę , czasem połasił się na mokre nie wspominając o jakiś przysmakach ....
eh.... to był nasz pierwszy wspólny zwierzaczek :( Widocznie tak musiało być ale ciężko mi się z tym pogodzić...
jedyne co mi przychodzi na myśl to że mógł mieć jakieś wady genetyczne, bo jest duże prawdopodobieństwo że był z ciąży kazirodczej ... to jest chyba jedyne wytłumaczenie...

Mijenka- noo i tak trzymać:-) będę trzymać &&&&&& :-)a ja też miałam do gina na wizytę iść w styczniu, ale się rozmyśliłam, daję sobie jeszcze miesiąc i idę w lutym:-) haaa ;-)

Ma_gdalena- wózeczek extra :-)ładnie się prezentuje:happy2: choć zawsze miałam obiekcje przed takimi płytkimi spacerówkami, ale może to tylko takie złudzenie :happy2:

Olcia- oojjeeejj przykro mi z powodu kociaczka:-( <tulę>

Kwiatuszku- no to trzymam &&& żeby wszystko poszło po Twojej myśli:happy2: ooo zakupki dobre ba wszystko :-)

Oooo właśnie dziewczynki, muszę Wam się przyznać, że…. Zaczęłam paść mojego chłopa kwasem foliowym:-) (podobno wspomaga):tak:

reklama
olcia:mi równiez przykro z powodu kotka, wiem ze starata zwierzaka jest bolesna, może cos zjadł trującego, tylko co ?? bo tak nagle mu sie to stało.

truskawcia: kwas nie zaszkodzi :-), mój jadł jeszcze wit.C i cynk, (to podobno pomaga na ruchliwość i żywotność plemników;-))

Do góry