• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael no to na co jeszcze czekacie! :-D

Truskawciu ja teraz dopiero zaczynam nadrabiać :-) Aż za dobrze mi idzie :-p

Madziu tu jest zestawienie! Ekstra łańcuszek! Ja jeszcze nie zdążyłam kupić :tak:

Brzuszek999999.jpg

Strasznie małe więc wstawiam też oddzielnie!

P1060873.jpgP1060935.JPG
32 tydzień 34 tydzień

reklama
Fifka suuuperaśny brzuszek
Ael dawaj, jeszze nas dogonisz :)
Magdalena piękny kolor wózka i widać, że sterowny
Oooolcia ja mam duże (.)(.) mogę przytulć, bo mi tez strasznie szkod koteczka :-(

a ja właśnie zadzwoniłam do szpitala po wyniki posiewu moczu i niestety - pozytywne :no:, jutro idę po receptę na antybiotyk, a miałam nadzieję, że wszystkie infekcje mnie ominą :-(

Madziu wstaw też swój! Jestem bardzo ciekawa! :-D

No teraz bardzo brzuch mii wystrzela do przodu... Heh mały sie uwziął i w miejscu "wyłażenia" rozstępu mi jeszcze nóżką pcha... :wściekła/y: noż w tyłek dam jak się urodzi :sorry:

Doniu
współczuję.... ja 2 stycznia dowiem się czy nie mam nic w moczu...

Mineralna ja też myślę już o drugim, ale ostatnio coraz bardziej się waham bo jestem zmęczona już ciążą...

Fifcia łaaał ale różnica!! Rośnie Ci Twój synek że hej!

A co do ciąży to i tak muszę 2 lata po cc odczekać na następną ciążę i wtedy to ja na tym wątku już bym nie mogła pisać :/

reklama
Ael dwa lata? Ja słyszałam ze kilka miesięcy trzeba odczekać :szok: Moja szefowa po trzech miesiącah od CC znowu była w ciąży i problemów nie miała :-D

A no rosnę... i mój pierwszy rozstęp wyłazi... :zawstydzona/y:

Magdalena o rany!! To ja przy tobie mikrus jestem :szok: chociaż to 2 tygodnie różnicy, więc ciekawe czy nie dogonię cię :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry