reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny! Poznajcie się! O to Dominisia Sil!!

Zobacz załącznik 419983
Ślicznotka kochana Sil gratulacje!!

Olciu bardzo mi przykro z powodu kotka, wiem jaki to ból. Tulę kochana :*

Dziewczyny moje ciężarówki. Szczerze powiedziawszy przez was ja chciałabym w drugą ciążę zajść i mieć drugie dziecko!! :szok:
Co?? o ja to narazie dziękuje.. Jedno mi na razie wystarczy :)
ma_gdalena brzuszek śliczny i jak już nisko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Piękne brzuszki, wdzianka dla maleństwa, kotek i wózek ;-) Nadrobiłam cały dzień mej nieobecności
<cmokwpępolka> dla brzuchalków :-)
Miałam USG u malutkiej wszystko ok. Mam dużo wód płodowych więc mogę za bardzo nie odczuwać maleństwa. W boku mnie boli bo macica jest tak ułożona, ze mnie coś tam na nerkę uciska, ale z nerką wszystko ok. Mocz i morfologia też dobrze. Kolejne badania 16 stycznia - połówkowe 3D :-)

fasolka: no iwidzisz wszystko dobrze, a najwazniejsze ze juz będziesz spokojniejsza

fifka: no masz juz brzuchal- sliczny ,rosnie i roścnie :-) a ilemasz teraz w brzuszku w cm?

magdalena:
no i tówj piękny i widać że sie obniżył i kształt zmienił ;-)
i u cibie jestem ciekawa ile w brzuzku masz w cm ?
no i fajowa ta zapinka do smoczka, ja tez musze dopisać do zamówienia

fifka: o to ja juz mam 100 cm :-D a gdzie jeszcze 17 tygodni to ja ze 150 cm będę miała o boże jaka ja armata będę :szok:

ewika: oczywiście pochwal sie jak najszybciej :tak:

Ewika jeszcze się głupio pytasz! JASNE! :-D

Lamiav no to ładnie... możesz się "zatrzymać" później. Bo u mnie to jest odwrotnie. Wcześniej ciąża urojona a teraz z tygodnia na tydzień widać różnice! :tak:

Fasolka no i widzisz głuptasku!!! To było więcej niż pewne, ze wszystko będzie OK :-)

Fifka no ja w sumie w 33 tyg też nie miałam wcale takiego ogromniastego a teraz to już przechodzi wszelkie granice :-p

Zaraz się zmierzę bo szczerze nigdy tego nie robiłam... nawet nie wiem ile miałam przed ciążą!

Ewika pokaż nam tą swoja gwiazdeczkę!!

reklama
fifka: obyś miała rację, bo naprawde będzie ze mną źle, a przeciez nie jam aż tak dużo - no może ostatnio troche przesadziłam :-)ale od nowego roku wrazam do normy :-)

Do góry