Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
stwierdziliśmy, że na dłuższą metę (myśląc już o przyszłości i dzieciach) nie damy rady obskoczyć 2 wigilii i chcieliśmy ju w tym roku być na wigilii u teściów a siadanie Wielkanocne u moich i tak na zmianę rozumiecie?coś mnie złapało przed wigilią i żołądek zwariował, nic nie mogłam zjeść, wigilia była do d... w ogóle nie świąteczna nie to co u moich rodziców, płakać mi się chciało, wieczór wigilijny po kolacji i pół nocy rozmawiałam z porcelaną, pierwszy dzień świąt, w łóżku-calutki a na drugi chrzciny i kupę biegania, bo bratowa za bardzo nie ogarniała co się dzieje, na szczęście chrześniak mi to wynagrodził uśmiechając się pięknie i gaworząc, ah masakra ale za to moja mama powiedziała do mnie, że tak jak wygląda wigilia taki cały rok, tzn że jak wisiałam na kibelkiem to jest dla mnie nadzieja, byle by to było z innego powodu![]()

witamy Dominisie ;-) śliczniusia ;* ja sie ostatnio cos rozczulam jak dzieci widze![]()
...