reklama
jutro zaczynamy 33 tydzien ;-)no czas leci jak szalony ;-)
sun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) od Amelki ;-)
Dziękuje kochana.... na pewno się przydadzą... :-)
No jeszcze kilka tygodniu i będziesz szczęśliwa mamą... Masz już wyprawkę dla dzidzi..???
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Sliczna Dominisia 
SUN a co tam u Ciebie slychac?
SUN a co tam u Ciebie slychac?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Iwasku śliczny wierszyk! Aż sobie go zapiszę i wydrukuję na pamiątkę!! 
Aaaa jaka Dominisia jest śliczniutka!!! :-)
Magdalena czekam na wieści!!!
Witaj Sun!! ;-)
A ja już po KTG... boże 3 godziny czekałam na ostrym dyżurze... jest dobrze, ale i źle zarazem... Źle bo ktg wyszło takie sobie, lekarz powiedział ze są regularne skurcze i musimy zwiększyć leki, a dobrze, bo skurcze są niezbyt mocne i nie było wskazań do pozostawienia mnie w szpitalu.
Tak więc mam brać znowu więcej Fenoterolu (noż ku*wa... znowu będe zdychać) i w ten piątek o godzinie 11 mam drugie KTG żeby sprawdzić czy zwiększenie leków pomogło...
Powiem wam ze ja już sama nie wiem jak odczytywać to KTG... jak było jakieś pofalowane, duże skoki itp, to lekarz mówił ze jest dobre... a dzisiaj kreska była niemal prosta tylko co jakiś czas pojedyncze skoki no i złe...
(ten sam lekarz odczytywał badanie) Mówił ze takie bóle na okres źle wrócą... i dobrze by było jakbym jeszcze choć z dwa, trzy tygodnie wytrzymała, choć już i tak jestem "w dobrym terminie"
A ja zaraz idę chyba położe się spać bo ledwo żyje... głowa boli, brzuszek i jakoś mi niedobrze...

Aaaa jaka Dominisia jest śliczniutka!!! :-)
Magdalena czekam na wieści!!!

Witaj Sun!! ;-)
A ja już po KTG... boże 3 godziny czekałam na ostrym dyżurze... jest dobrze, ale i źle zarazem... Źle bo ktg wyszło takie sobie, lekarz powiedział ze są regularne skurcze i musimy zwiększyć leki, a dobrze, bo skurcze są niezbyt mocne i nie było wskazań do pozostawienia mnie w szpitalu.
Tak więc mam brać znowu więcej Fenoterolu (noż ku*wa... znowu będe zdychać) i w ten piątek o godzinie 11 mam drugie KTG żeby sprawdzić czy zwiększenie leków pomogło...
Powiem wam ze ja już sama nie wiem jak odczytywać to KTG... jak było jakieś pofalowane, duże skoki itp, to lekarz mówił ze jest dobre... a dzisiaj kreska była niemal prosta tylko co jakiś czas pojedyncze skoki no i złe...
(ten sam lekarz odczytywał badanie) Mówił ze takie bóle na okres źle wrócą... i dobrze by było jakbym jeszcze choć z dwa, trzy tygodnie wytrzymała, choć już i tak jestem "w dobrym terminie"A ja zaraz idę chyba położe się spać bo ledwo żyje... głowa boli, brzuszek i jakoś mi niedobrze...
Oolcia no jakoś żyje... nadal się staramy, ale oboje z mężem już patrzymy na starania z innej perspektywy... rodzina już nie zadaje zbędnych pytania (bo wcześniej niestety były głupie pytania, dlaczego jeszcze nie ma dziecka itp), ja nadal przyjmuje leki i pociesza mnie tylko fakt, że organizm się do nich przyzwyczaił i nie odczuwam już złych dolegliwości...
A jak tam u Ciebie???
Cześć Fifka, czytałam wcześniejsze Twoje wpisy.. no trzymałaś dziewczyny w napięci, ale dobrze, że nadal masz Konradka w brzuszku... chyba nie tak bardzo śpieszno mu na ten świat...
A jak tam u Ciebie???
Cześć Fifka, czytałam wcześniejsze Twoje wpisy.. no trzymałaś dziewczyny w napięci, ale dobrze, że nadal masz Konradka w brzuszku... chyba nie tak bardzo śpieszno mu na ten świat...
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
sun chyba wiekszosc mam zastanawiam sie nad torba do szpitala i dla dziecka ale niemam tego spakowanego i niewiem do konca co zabrac.. mamnadzieje ze moge poczekac choc do stycznia z pakowaniem ;-)
ja duzo dostalam nawet wyszlo ze mam dwa nosidelka ;-) takie szelkowe ;-) i w sumie to tylko przydalo by sie kupic jeszcze jeden komplet poscieli bo mam jeden nowy i nie caly komplet od kumpeli raz poszewka na poduszke raz na kolderke wiec mozna ujac nie do kompletu ale zawsze ;-) ze mam 2 komplety a ostatnio budke do fotelika i spiworek kupilam ;-) w ktorym zabierzemy Amelke ze szpitala ;-)
fifka no to lez i odpoczywaj :*
magdalenko czekamy na wiesci &&&&&&&&&&
ja sie jutra doczekac nie moge ;-) ciekawe ile wazy Amelka i mam nadzieje ze nadal jest Amelka ;-)
A i czekam do polowy stycznia bo wtedy remont w pokoju tzn panele beda i stanie lozeczko i komoda wiec bedzie wielkie pranie i prasowanie ;-)
ja duzo dostalam nawet wyszlo ze mam dwa nosidelka ;-) takie szelkowe ;-) i w sumie to tylko przydalo by sie kupic jeszcze jeden komplet poscieli bo mam jeden nowy i nie caly komplet od kumpeli raz poszewka na poduszke raz na kolderke wiec mozna ujac nie do kompletu ale zawsze ;-) ze mam 2 komplety a ostatnio budke do fotelika i spiworek kupilam ;-) w ktorym zabierzemy Amelke ze szpitala ;-)
fifka no to lez i odpoczywaj :*
magdalenko czekamy na wiesci &&&&&&&&&&
ja sie jutra doczekac nie moge ;-) ciekawe ile wazy Amelka i mam nadzieje ze nadal jest Amelka ;-)
A i czekam do polowy stycznia bo wtedy remont w pokoju tzn panele beda i stanie lozeczko i komoda wiec bedzie wielkie pranie i prasowanie ;-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
poszla do ginka i czekamy co jej powie i czy kupi dzis wozek czy jednak nie ;-)
a widzieliscie ta reklame ?
[video=youtube;YcmSsP-mQe8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YcmSsP-mQe8[/video]
rozbraja mnie ta reklama ;-) tak jak ta jeszcze bradziej
[video=youtube;DBD0u7a9aMM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DBD0u7a9aMM[/video]
a widzieliscie ta reklame ?
[video=youtube;YcmSsP-mQe8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YcmSsP-mQe8[/video]
rozbraja mnie ta reklama ;-) tak jak ta jeszcze bradziej
[video=youtube;DBD0u7a9aMM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DBD0u7a9aMM[/video]
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: