reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

słodkie te Wasze kruszynki:tak:
tak na marginesie, ostatnio mojej teściowej włączył się syndrom "chcę zostać babcią":baffled:
i przez całe święta truła nam tyłek tekstami w stylu "a kiedy u nas będzie takie maleństwooo?":eek:

reklama
Atanku to moja bratanica i prawdopodobnie przyszła chrześnica :-)
A Ty szybko pokazuj foteczki!!!

Mi to trzeba było jej powiedzieć, że wszystko w swoim czasie ;-)

Zobacz załącznik 420279oto Amelka ;-) lezy główka w doł a z mojej prawej strony ma dupke juz wiem czym sie wypinala wczoraj do tatusia ;-)
wazy okolo 1702g +/-182g tak pisze ;-)
pOŁÓŻENIE GŁÓWKOWE ŁOŻYSKO NA SCIANIE TYLNEJ II STOPIEŃ
jakies oznaczenia nie szukalam co znacza przepisze:
BPD 32+5TC
HC 33+1 TC
AC 30+5TC
FL 30+3TC
AFI 13,7CM

PRZEPŁYWY DOPLEROWSKIE
MCV 2,73
UA 0,86
UV NORMA
RUTA 0,71
LUTA 0,68

A OTO FLUIDKI OD AMELKI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

właśnie doznałam ciężkiego szoku, mamy w zg dobrego gin i wiedziałam, że ma dużo pacjentek ale jak usłyszałam, że prywatnie muszę się rejestrować miesiąc wcześniej to mi szczeka opadła:szok: cena 100-150 zł w tym usg i cytologia, ten lekarz ma najlepszy sprzęt w naszej okolicy, znany m in z leczenia bezpłodności

Atanku nie chce ta Wasza córeczka żebyście ją oglądali :-p ale i tak piękna fotka :-)

Miq jak siedziałam w rejestracji wczoraj u mojego gina i dzwoniła jakaś babka żeby się zarejestrować to jej powiedziała, że najbliższy termin na 18 stycznia! Też prywatnie

no ale to potwierdza, ze musi być dobry nie? a madziu super wózek też mi się taki marzy ale w kolorze grafitowym, nasz świadek powiedział, że nam sfinansuje póki dobrze zarabia tylko mamy się lepiej starać

reklama
Ma_gdalena- szczerze mówiąc to również mam nadzieję, że Twoja wersja się sprawdzi :-) łłłłłłooojeja ale ta zawieszka do smoczka świetna! :-D A Twoja Bratanica- cudowna :-)
Fifka & Ma_gdalena- super te Wasze brzuszki, piękne :-D :-)
Ewika- piękna ta Twoja Księżniczka :-) i jaki piękny czas na chrzest :-)
Atan- dziękuję i częściej fluidki proszę :-*** :-D Twoja Królewna też cudowna :-)
Jeja ile tu małych kobitek ;-)
Fasolka- cieszę się, że u Ciebie z dzidzią wszystko w porządku :-) podrzucaj Nam częściej fliudki ;-)
Miq- a gdzież Ty mieszkasz? :-)

Do góry