reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

oooo super! ja chorowałam i mam przeciwciała! noo to juz nie mam porów, jutro sushi :-)

chcecie sie troche powzruszać?
Dla takich chwil – Demotywatory.pl
ale się zryczałam, wspomniałam jak zobaczyłam brata po powrocie z Afganistanu

Martusia podobno jeszcze czasem alantan działa cuda, aaa no i warto zbadać czasem tarczycę, bo takie plamki czasem się zdarzają przy zmianach hormonalnych

reklama
Witam wieczorkiem,corka ma ospe i 2 tyg w domu:baffled: Zwarjuje z nia:sorry2:,jedno dobre ze wstaje ok 10:happy2:
Patina Misia tez nie ma za duzo babelkow:tak: Na razie goraczki nie ma i ogolnie dobrze sie czuje:tak:Ja coz... musze czekac,ale dla malenstwa nie ma niebezpieczenstwa i to jest dla mnie najwazniejsze:tak:
zanetaa wspolczuje przezyc:no: no i bede miala marude 2tyg:tak:
kilolek ale sie poplakalam,ryczalam na tym filmiku jak gupia:baffled::shocked2: Dzis moja siostra wracala do Wloch:-(Jeszcze troche sie poklocila z moim mezem:-(

WIOLKA wspolczuje choroby corci:-(A bylas u lekarza?
little_nina czasami szkoda slow na takie osoby:wściekła/y:
Milego wieczoru zycze:tak:

CZESC KOCHANE
sorki ale nie dalam rady doczytac.
Iwa w nocy dostala goraczki i tak co dostanie nurofen to zaczyna dzialac po 1h a po 5h tem znowu siega 39.5.
nie mam pojecia co sie dzieje ale obstawiam ze to od gardla bo w nocy chrype straszna miala a innych objawow nie ma.
zdrowka wszystkim zycze
Na tak wqysoką temp to Ty ją wsadź do wody do wanny.
Zrób taką temp jak ciało i niech stygnie razem z wodą .
Do wody dodaj butelkę zwykłego octu.
Jak małej zacznie skakać broda to temp jest 37 * czyli czas wyjąć z wody.
Podaj nurofen albo podobne jak będziesz ją wkładała do wody ,by już lek zaczynał działać w chwili wyjmowania z wanny.
To najlepszy sposób by leki działały dłużej i gorączka tak szybko i wysoko nie rosła.;-):-):-)

Własnie z małych zakupów w tesco wróciłam. Bardzo, bardzo serdecznie chciałam podziękować dziadu, który mnie wózkiem staranował, żeby wejść w kolejke przede mnie. W kasie pierwszeństwa, mój brzuszek widać. Ja w koszyku 5 rzeczy, dziad wózek wyładowany po brzegi. Głodna i słaba i na wymioty sie zbierało to odpuściłam, ale zła strasznie jestem i tak :[ A później takie to szacunku wymaga czy ustępowania miejsca :wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:
Ja bym dziadowi nie darowała.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A potem taki dziadyga szacunku od innych wymaga .ech....

U nas pojawiaja się następne babelki , jest ich coraz więcej ale jak narazie jest bez marudzenia uff teraz mnie czeka 2 tygodnie siedzenia w domu masakra ....

mój mały na szczęście jużmiał ospę wietrzną - strasznie był wypryszczony i wszedzie, przez kilka dni była masakra ale na szczęscie po kilku dniach było juz tylko lepiej :)

Witajcie!
Wchodze a tu takie wszystkie pochorowane kobietki i dzieciaczki i czlowiekowi sie przykro robi...wiec zycze szybkiego zdrowienia Kochane,dla Was i Slodkiego Potomstwa!
My tez siedzimy w domu i mam nadzieje,ze wytrzymam do polnocy i nie pojde wczesniej spac:zawstydzona/y:Zjemy lekka najzwyklejsza kolacje i spedzimy czas ze soba.Nie ma dla mnie nic wazniejszego,niz spedzic takie chwile z osobami ktore kocham :tak:
Milego dnia Kochane!

u nas w nocy goraczka 40 stopnia, chlodna kompiel(strasznie plakala), na przemian nurofen i paracetamol i zbilismy tem. teraz spowrotem zaczyna rosnac. jak nie uda sie zbijac to jedziemy na ip. lukasz w pracy do 13, ja padam ze zmeczenia i brzuch mnie juz boli od noszenia malej. moja biegna kruszynka

szczesliwego nowego roku

dzis sie juz raczej nie poawie

reklama
Do góry