reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka.;-)
Gorąca kawka z rana jak znalazł na chandrę. Paskudna pogoda:confused2:. Deszcz ze śniegiem i potworny, przenikliwy wiatr:crazy:! Droga do przedszkola dwa razy dłuższa, bo przez te opady nie mogłam jechać moim skrótem(zakopałabym się w błocie)

As ale pewnie gdyby Cię nie nacięli przy Klaudii to byłoby na prawdę gorzej(w sensie ciężej).

Cześć!
Zasiadam do Was z poranną kawką :tak:.
Pogoda w dalszym ciągu okropna :dry:. Wczoraj wyskoczyliśmy z małżem i małym na zakupy <zawsze jakaś rozrywka :-D>, a Kuba biegał między regałami w realu. Dosłownie na chwilkę puściłam jego rączkę i ani się obejrzałam, a jego już nie było, myślałam że zawału dostanę :crazy: ale na szczęście szybko go znalazłam.
Puki co mykam do obowiązków i życzę miłego dnia :tak:

witam się z rana zaraz kawkesobie zrobie dziewczynką śniadanie
sorki ale nie mam weny do nadrabiania was od kilku dni czuje się jakoś dziwacznie zero życia i energi nie mam chyba to od pogody mamdosyć tej burej jesieni wczorajbyłam z dziewczynkami u cioci i mojej kuzynki 8 letniej który przyjechali do polski na kilka dni i w piątek wracają do szwecji dziewczynki pobawiły się z Julką a raczej ją poznały bo ostatnio ich widzałąm 3 lata temu jak wyjeżdzali do szwecji
a dziś nigdzie nie wychodze na obiad robie kluski tylko na dół do sklepu wyśle Amelke po twaróg

witam;)
Ja juz mam posparztane, maly spi wiec mam czas dla siebie;-)Co do porodow ja podobno mialam szybki jak na pierwszy 7 godz I faza 10min II ale mialam oxy i od razu nacieta bo czasu nie bylo
As kurcze a ginekolodzy zapewniaja ze nospa nie szkodzi kurcze dobrze ze krotko bralam;-)
Krolcia kobeito jak Ty dalas rade urodzic sn:szok: w sierpniu z moja kolezanka lezala dziewczyna ktora ur 4700 a lekarz mowil ze bedzie 4 kg podobno w ostatniej chwili dala rade bo bali sie ze dziecko niedotlenione

Hejka.;-)
Gorąca kawka z rana jak znalazł na chandrę. Paskudna pogoda:confused2:. Deszcz ze śniegiem i potworny, przenikliwy wiatr:crazy:! Droga do przedszkola dwa razy dłuższa, bo przez te opady nie mogłam jechać moim skrótem(zakopałabym się w błocie)

As ale pewnie gdyby Cię nie nacięli przy Klaudii to byłoby na prawdę gorzej(w sensie ciężej).
Gdyby mnie nie nacięli to bym potrzaskała równo.;-):-:)-:)sorry:

Cześć!
Zasiadam do Was z poranną kawką :tak:.
Pogoda w dalszym ciągu okropna :dry:. Wczoraj wyskoczyliśmy z małżem i małym na zakupy <zawsze jakaś rozrywka :-D>, a Kuba biegał między regałami w realu. Dosłownie na chwilkę puściłam jego rączkę i ani się obejrzałam, a jego już nie było, myślałam że zawału dostanę :crazy: ale na szczęście szybko go znalazłam.
Puki co mykam do obowiązków i życzę miłego dnia :tak:
Spryciarz mały :-D:-D:-D
witam się z rana zaraz kawkesobie zrobie dziewczynką śniadanie
sorki ale nie mam weny do nadrabiania was od kilku dni czuje się jakoś dziwacznie zero życia i energi nie mam chyba to od pogody mamdosyć tej burej jesieni wczorajbyłam z dziewczynkami u cioci i mojej kuzynki 8 letniej który przyjechali do polski na kilka dni i w piątek wracają do szwecji dziewczynki pobawiły się z Julką a raczej ją poznały bo ostatnio ich widzałąm 3 lata temu jak wyjeżdzali do szwecji
a dziś nigdzie nie wychodze na obiad robie kluski tylko na dół do sklepu wyśle Amelke po twaróg
Też taka bez życia jestem ,a muszę się do sprzątania zmobilizować ...:sorry::sorry::sorry:

witam;)
Ja juz mam posparztane, maly spi wiec mam czas dla siebie;-)Co do porodow ja podobno mialam szybki jak na pierwszy 7 godz I faza 10min II ale mialam oxy i od razu nacieta bo czasu nie bylo
As kurcze a ginekolodzy zapewniaja ze nospa nie szkodzi kurcze dobrze ze krotko bralam;-)
Krolcia kobeito jak Ty dalas rade urodzic sn:szok: w sierpniu z moja kolezanka lezala dziewczyna ktora ur 4700 a lekarz mowil ze bedzie 4 kg podobno w ostatniej chwili dala rade bo bali sie ze dziecko niedotlenione
Anula duże rodzi wbrew pozorom rodzi się łatwiej.
Jak to moja gin powiedziała.
Klaudia urodziła się razem z przyciaganiem ziemskim i dlatego chwilę jej to zajęło.:-D:-D:-D
Teraz lekarz kazał się przygotować na minimum 5 kg ,więc się ciekawie zapowiada :szok::szok::eek::eek::eek::-):-)

z tymi porodami to różnie bywa koleżanka rodziła 1,5 roku temu ponad 4 kg synka sn i niestety nie mógł wyjść za duży był więc musieli zastosować vacum (nie wiem jak to sie pisze) ciekawie tego nie wspomina i mam druga koleżanke która rodziła pół roku temu córcia 3,500 kg czyli waga normalna a sama też nie mogła jej wypchnąć i niestety także vacum zastosowali a mała urodziła sie niedotleniona:-(
każdy poród inny
ja miałam cc gdzie nie wspominam tego super bo bardzo chciałam urodzić sn ale widocznie tak miało być:sorry:

co do porodów to ja miałam szybke z mlotszą córką dostałąm skurczy o 21 w szpitalu byłam o 22:30 wzieli mnie na porodówke za 10 jedenasta i o 23:20 urodziłam
a kobietkinie wiem co mi jest ale co chwila mi się siku chce a jak póde do łazienki to albo nioe zrobie albo zrovbie tylko troche miałam coś takiego 5 lat temu jak nam z mężem zachciało się bzykać w lesie a teraz nic nie było i to samo mi się zrobiło nie wiecie czy są na to jakieś tabletki

co do porodów to ja miałam szybke z mlotszą córką dostałąm skurczy o 21 w szpitalu byłam o 22:30 wzieli mnie na porodówke za 10 jedenasta i o 23:20 urodziłam
a kobietkinie wiem co mi jest ale co chwila mi się siku chce a jak póde do łazienki to albo nioe zrobie albo zrovbie tylko troche miałam coś takiego 5 lat temu jak nam z mężem zachciało się bzykać w lesie a teraz nic nie było i to samo mi się zrobiło nie wiecie czy są na to jakieś tabletki
Masz zapalenie pęcherza ,albo cewki moczowej w początkowym stadium.
Po prostu gdzieś Cię podwiało.
Kup sobie tabletki Żurawit,Żurawina ,Urosept,soczek z żurawinki,żurawinkę kandyzowaną sobie pogryzaj ,Urosan fix można zaparzać i popijać,dobry jest też Uro up i Urosal.
Zdrówka.

reklama
Witam, wybaczcie że ostatnio rzadko zaglądam ale przez ten wiatr ciężko coś mi złapać neta :sorry: M w pracy, Kuba się bawi a ja na razie odpoczywam :tak: zupkę mam ze wczoraj, jeszcze tylko drugie muszę zrobić i pranie powiesić :tak: dzisiaj zebranie na 16 do przedszkola, ale mi się nie chce iść :confused2: coś mi koleżanka mówiła że podwyżki mają być, normalnie żyć nie umierać :sorry:

Do góry