reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

a mooja mała nie śpijuż w dzień (2latka i 9msc) od 2msc, po prostu nie chciała i walka była więc przestałam ja kłaśc. za to idzie spać przed 20 i wstaje ok 7-8, a ja mam cały wieczór dla siebie.
oczywiście sa dni kiedy jest zmęczona lub przeziębiona i chce spać w dzień ale wtedy to wychodzi jej jakieś 3 godz i wieczorem siedzi długo.

reklama
moja spi 3 godz dziennie od ok 10-11do 13-14 zalezy:)
ale ciesze sie bo chodzi spac 19-19,30:)
takze mam troszke luzu i chwilke dla siebie;)

oj ta chwilka dla siebie potrafi podbudować na kolejny dzień, na szczeście jutro sobota śpię do 10 a jak wstanę dziecko będzie po sniadaniu a na mnie będzie czekała kawka. szkoda ze tylko jeden dzień w tygodniu mąz daje mi wolne

witajcie nowe Mamusie :tak:

i co z taka krosta na galce ocznej sie robi?? :szok:

moja lekarka przepisała jakieś krople i maść na zaś- gdyby cos sie pojawiło.
na szczescie nic takiego nie wyszło....;-)

ale miał w uchu i badzo narzekał....:-(

asienka-r no biega i krzyczy, młody robi siwy dym....:-D
a starszy mu pomaga....:-D

musze nauczyc sie waszych nicków- duzo tu was....:-D

Siedze na necie i szukam nowego lozka dla nas, stolu+4 krzesła....:-D
patrze i patrze ale jest tego sporo i juz wszystko mi sie podoba....:-D:-D:-D

Beata to robimy to samo bo ja tez szukam stołu z krzesłami i łóżka ale jakiejś wersalki dla gości jak przyjadą bo do tej pory spali na materacu.
powodzenia w poszukiwaniach ja juz wiem że trudno będzie coś mi wybrac.

Cześć dziewczyny! Uwaga, zbieramy się do spania :D Tzn napisze posta i wędrujemy do łóżka. Rafał w sumie wczoraj w dzień nie spał, więc zasnął o 19:40 :D Czad normalnie :D Ładnie przespał całą noc i o 8 wstał więc nieco szybciej niż zazwyczaj. No i 12:15 zasnał na 45min a teraz już ledwo siedzi, także jestem dobrej myśli :)

Beata no to widzę, że dzień pełen wrażeń miałaś :D Najważniejsze, że wszystko w porządku już:) JAk wybór mebli?

Witam nowe mamusie:)

polecam Gała Meble tylko nie wiem do ilu km dowoża;)my mamy od nich i jestesmy bardzo zadowoleni:)

A ja szukam pomysłu na łazienke;)Jakie kolory teraz w modzie??

reklama
Lena, mnie osobiście bardzo podoba się łazienka w kolorze ciemno fioletowym ze srebrnymi dodatkami. U nas wykończeniówka dopiero przed nami, tak że na razie sama mam dylemat.

Do góry