reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
cześć dziewczyny, ale miałam jazdę z małą, w czoraj takiego zaparcia dostała ,że po godzinie stękania aż zwymiotowała. niestety z tego bólu wstrzymała kopkę i dizsiaj na szczęście jakoś zrobiła ale zwymiotowała znowu, czy to możliwe ze z tego napinania się?
miałyście może podobną sytuację?

czesc

moj starszy na szczescia ma ospe za soba, ale w listopadzie przsedl z polpascem....:baffled: na plecach.
mlodszy jeszcxze nie odfajkowal ospy.

ja to taka jestem wystraszona bo nie miałam nic zakaznego:(
i boje się ze teraz jak Gajka bedzie łapac to ja od niej:(

LenaTD ja mam w małej łazience paradyż bambus kolor zielony i krem z motywami i jest cudnie:) najpierw nie miałam przekonania, chciałam coś w beżach i brązach, bambusa wybierał mąż, ale jak zobaczyliśmy projekty to bambus wygrał:):), w dużej może właśnie beże i brązy, tak ciepło i spokojnie sie wtedy robi:):)

reklama
LenaTD ja mam w małej łazience paradyż bambus kolor zielony i krem z motywami i jest cudnie:) najpierw nie miałam przekonania, chciałam coś w beżach i brązach, bambusa wybierał mąż, ale jak zobaczyliśmy projekty to bambus wygrał:):), w dużej może właśnie beże i brązy, tak ciepło i spokojnie sie wtedy robi:):)

eeeee no super.....:-D

poszukaøam sobie na necie.
tylko zastanawia mnie jak to wyglada w malych lazienkach....:tak:

bo w prospektach sa ladne, duze lazienki i z oknem jeszcze...:tak:

Do góry