reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

mama iza to super czyli jednak Rafałek zaczyna sie przestawiać:-)
a mój od dwóch dni ocZywiście nie spał ale chodził spać o 20,30 jakiś wytrzymały sie zrobił:eek:
U nas pogoda taka jak u was:-D
a tak w ogóle to witam nowe mamuśki;-)

reklama
Mam pytanie do Mam ktorych dzieci przeszly juz ospe myc czy nie myc i co z wloskami pod ktorymi sa krostki myc czy nie myc?

mi lekarka nie kazaøa myc, w sumie to tydzien nie kapalam Oskara....:sorry2:

Wez przemyj raczki, twarz i tylek, jak krostki sie zasusza i zaczna odpadac to wtedy szybko przemyj a z myciem glowy poczekaj do konca choroby.

lenaDTR ja uwielbiam lazienke w bezach, naturalny kamien , albo piasek pustyni.
Tez fajnie wyglada braz z ecru ale póømat....:-D

intensywne kolory jak zielen, czerwony, pomaranczowy czy fiolet szybko wychodza z mody.
lazienke robi sie raz na kilka lat, musisz wybrac cos neutralnego, zeby po roku ci sie nie znudziøo.
ja w uk mam biale kafle.....wrrrrrr..... nie znosze ich.....:confused:

mama_iza i jak????? zasnal ci?????
moj dzis wstal o 7-00:szok::szok::szok: nooooo w srodku nocy dziecko mi wstaøo.....:-D:-D:-D

ehhhhhh z tymi meblami to masakra jakas........:sorry: do 1-00 w nocy siedzialam i szukaøam....:-D

Hej!
Aguska, Beata Rafał zaczął zasypiać wcześniej. O 20 już chrapie :D śpi do 8rano a potem kolo 12 kładzie się na trochę. Nie ukrywam, ze bardzo mi się to podoba :)) Jeszcze chwilę i zaczniemy się szykować do spania :)

JAk Wam minął dzień?

mama-iza daj spokoj.
zastanawiam sie czy ja jestem w obozie pracy....:-D
od rana gary, gotowanie, sprzatanie, spacer i ledwo doszlam a juz tesco przyjechal....:sorry:
generalnie jestem zmeczona i zaraz ide spac....:-D
moj kima od 20-30 a o 12-00 dzis spal 1,5godz nooooo szok....:szok:

Mam pytanie do Mam ktorych dzieci przeszly juz ospe myc czy nie myc i co z wloskami pod ktorymi sa krostki myc czy nie myc?

Martusia oczywiście że nie myć, rozprzestrzenią się jeszcze bardziej nic się nie stanie jak nie bedzie myte tydzień ja jedynie pupke chusteczkami nawilżającymi przecierałam ale tam też miały

Beata Na pocieszenie powiem Ci, że mam podobnie. Te wszystkie zajęcia chyba wpisane są w zakres babskich obowiązków. No bo kto to będzie robić jak nie my? :D

A wczoraj przechwaliłam Rafała i zasnął mi z ciężkim bólem o 22:30. Krew mnie zalewała i myślałam, że szlag mnie trafi, ale jakoś dałam radę. Ciekawe jak dziś będzie.

kurde no własnie mam taki dylemat ze szok:(
nie mam okna w łaziencewiec przydało by sie cos jasnego:)

A tak w ogóle to wczoraj byłam na wieczornym wyjsciu z kolezankami ale sie usmiałam:)

reklama
Do góry