reklama
Z
zZagubiona
Gość
Ceba Cebuszka Poduszka do karmienia niemowląt (2040667292) - Aukcje internetowe Allegro
ja znalazłam coś takiego. Myślę,że fajna sprawa, zwłaszcza,że można wykorzystać pod koniec ciąży, bo w zaawansowanej ciąży podobno źle się śpi, ale nie wiem...
uwazaj ta poducha uzaleznia hehe nie umiem spac bez niej, ja ostatnio dostalam za bony w aptece bezdotykowy termometr
D
Dzoana.a
Gość
joweg, chce wierzyć, że każdej z nas w końcu się uda i zostanie matką, trzeba być dobrej myśli.
Ja też nie mogę się doczekać oglądania i wybierania wyprawki, chociaż ceny mnie dobijają. Cześć pewnie dostaniemy od mojego brata, czeka właśnie na drugie dziecko. Myślę, że zrobię dużo zakupów przez allegro, w ten sposób można zaoszczędzić dużo pieniędzy.
Oglądam Władcę Pierścienia na TVN, uwielbiam trylogię Tolkiena
Ja też nie mogę się doczekać oglądania i wybierania wyprawki, chociaż ceny mnie dobijają. Cześć pewnie dostaniemy od mojego brata, czeka właśnie na drugie dziecko. Myślę, że zrobię dużo zakupów przez allegro, w ten sposób można zaoszczędzić dużo pieniędzy.
Oglądam Władcę Pierścienia na TVN, uwielbiam trylogię Tolkiena

dziewczynki a polecacie jakąś literaturę ? Bo ja kupiłam jakiś czas temu taka książkę:
W OCZEKIWANIU NA DZIECKO Nowa,NAJTANIEJ !!! (2020054837) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze jej nie przeczytałam, tzn. czytałam początek, ale jak już się zaczęło o ciąży, to przestałam, bo i tak jeszcze nie jestem, więc nie jest mi to potrzebne teraz :-)
W OCZEKIWANIU NA DZIECKO Nowa,NAJTANIEJ !!! (2020054837) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze jej nie przeczytałam, tzn. czytałam początek, ale jak już się zaczęło o ciąży, to przestałam, bo i tak jeszcze nie jestem, więc nie jest mi to potrzebne teraz :-)
reklama
D
Dzoana.a
Gość
Zawsze mi się wydawało, że takie duperele dużo kosztują, ale tak naprawdę do niczego się nie nadają. Dobrze wiedzieć, że ktoś już wcześniej coś wypróbował i jest zadowolonyuwazaj ta poducha uzaleznia hehe nie umiem spac bez niej, ja ostatnio dostalam za bony w aptece bezdotykowy termometr

Podziel się: