reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zzagubiona- ej tam:) ogolnie jak patrze na mojeog meza zdjecia jak byl maly to mial wszystko rozowe i dlugie blad krecone wlosy :) tak sobie pomyslalm ze dobrze ze na geja nie wyrusl :-D:-D:-D
ale leoiej zeby chlopcy nie mieli rozowego , moj nie moze go dzis wybaczyc swojej mammie ze robila z niego dziewczynke :!!!!

lorelein- ja chyba juz wyczerpalam ilosc nieszczescia w moim zyciu teraz musi byc lepiej hehe 1!!!
rozia- przyjdzie czas i sie dorobicie czegosc wiekszego , ja jak sobie pomysle ze tyle kasy za stara bude dajemy a w polsce to mialabym piekny duzy nowy dom:)

lorelein- ja miezskam teraz w samy centrum miasta i jestem wogolle nie zadowolona , mam dosc poprstu a mieszkam tu 5 miesiecy kiedys myslalam ze fajnie jest mieszkac w miescie wszedzie blisko i wogole ale teraz wiem czego mi brak ciszy spokoju i lasu zeby moc isc na fajny spacerek :) jak juz teraz sie wyprowadzimy to juz nie wracam do miasta niema mowy !!!!:)

lorelain bardzo ladna ale kurcze od ponad roku kocham sie w tamtej hehe.

joweg ja tez kurcze uwazam ze to zly pomysl no i moj stary na to by nie pozwolil, ja nawet ciuszki przegladalam i osobno odlozylam takie co z chlopcem maja wiecej wspolnego, na co moja mama co ty robisz dziewczynka tez moze je nosic co za roznica kurde nie mogla bym corki ubrac w jeansy chlopiece czy kaplecik niebieski z jachcikiem jakims

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lorelein- na co ?:D zeby mieszkac gdzies na wsi ?:D moj maz w naszym malzentwie niema akurat za duzo do powiedzenia :D wiec sie nie przejmuje nawet jak mu sie cos nie podobac :D a jak marudzi to w lozku zawsze sie dogadamy :D w kazdej kwestiii :-D:-D:-D:-D:-D

lorelain fajna ta pościel. Ja to w ogóle mam jazdę na beże i kremy, aczkolwiek jest tam niebieska z królikami i oszalałam:) Ja chcę dzidzi !!!!! I właśnie dlatego nie oglądam takich rzeczy, bo się tylko dołuję,że jeszcze nie mogę tego wszystkiego kupić, bo nie mam dla kogo :-(

Joweg nie ma sprawy prad jest stol sie wstawi i kawka gotowa:-)

do tej pory wyszlo prawie 200 tys
Jeszcze nic tam nie ma ale juz oczami wyobrazni wiem co gdzie bedzie.....wiem jak chce miec urzadzony....buszuje po portalu budowlanym io sobie zdjecia ogladam i marze ale ile jeszcze tam kasy pojdzie ufffff........nawet nie chce myslec

rozia tez tak mam !!!! mysle ze to in vitro nigdy sie nie uda !! ze na darmo to wszytsko ale probuje :) gdyby byla szansa ze moj maz ma choc pare plenikow to juz byloby swietnie :)

KatyB- moze polecisz jaka fajna stronke mi :) tylko podaj adres i zaraz bede hehehe :) ty liczysz kase na dom :) ja juz nawet o tym nie mysle :) tylko licze ile to kasy na dziecko juz poszo i dalej nic , ani widu ani slychu :(

reklama
joweg z kad ja to znam heh, moj tez moze tylko pogadac

rozia wierze ze juz niedlugo bedziesz miala dla kogo szalec

fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry